TREND ZA JESEN/ZIMU

Naravno da će vam uskoro zatrebati čarape: Ali ne bilo kakve

Nije riječ o uobičajenim jednostavnim modelima, već o novoj vrsti izrađenoj od obojene čipke, sa različitim šarama ili sa odštampanim logotipima
6621 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Graziadaily.co.uk
Ilustracija, Foto: Graziadaily.co.uk
27.09.2019. 18:21h

Ako tražite način da osvježite garderobu bez kupovine nove, onda će vas zanimati da su ove sezone u fokusu - čarape. Ovo može zvučati smiješno. "Naravno da jesu!" , ko ne nosi čarape kad zahladni? Ali, nije riječ o uobičajenim jednostavnim modelima, već o novoj vrsti izrađenoj od obojene čipke, sa različitim šarama ili sa odštampanim logotipima, piše Grazia.

čarape
Ilustracija(Foto: Instagram)

Još od prošle zime, čarape su postale nešto mnogo zanimljivije od pukih praktičnih 'prekrivača' za noge. Gucci i danski brend Saks Potts napravili su, na primjer, čarape sa logotipom, koje su se rasprodale s polica širom svijeta i postale kupovina sezone. Glumica Sienna Miller nedavno je na milanskoj nedjelji mode nosila par Gucci čarapa.

čarape
Glumica Sienna Miller(Foto: Pixabay)

Iako gotovo svi zvučni modni brendovi imaju čipkane i slične čarape u svojim kolekcijama i neuporedivo pristupačnija Calzedonia ima sve - od leopardovog printa do tufnica, pa čak i onih sa sopstvenim logotipom. 

čarape
Calzedonia čarape(Foto: Calzedonia)

Ovu vrstu čarapa moguće je kombinovati sa različitim komadima odjeće - od suknji i haljina, do farmerica sa nešto kraćim nogavicama. Ili 'pocijepanima' kroz čije rupe vire, ako još nijeste odbacili taj trend u džinsu.

čarape
Ilustracija(Foto: Pinterest)
čarape
Ilustracija(Foto: Pinterest)