Hit pantalone ove jeseni: Kakve bermude su dočekale povratak

Stari trendovi se recikliraju iz sezone u sezonu, a ove jeseni ponovno su svoj trenutak dočekale bermude
4181 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Nove kolekcije modnih brendova donijele su i neke neočekivane modne komade. Među njima su se našle i pantalone koje na prvi pogled nekome mogu biti odbojne, najviše zbog toga što su se nosile nekad davno i od tada su postale mrski odjevni predmet. Sada dolaze u šik izdanju i, kako piše Gloria, izgledaju baš zanimljivo.

odjeća
Ilustracija(Foto: Pinterest)

Stari trendovi se recikliraju iz sezone u sezonu, a ove jeseni ponovno su svoj trenutak dočekale bermude, ali su sada puno sofisticiranije i odlično se uklapaju u poslovne kombinacije.

odjeća
Ilustracija(Foto: Pinterest)

Modne influensrke često su ih nosile u kombinacijama ulične mode i vole da ih kombinuju sa minimalističkim sandalama, ali vremenski uslovi nam više ne dopuštaju ovakvu obuću, pa se uz njih slažu visoke čizme, salonke...

U ponudi trgovina visoke mode najzastupljenije su one od kože - materijala koji dominira jesenjom sezonom i sežu do ili malo ispod koljena, najčešće u crnoj, smeđoj ili tamnocrvenoj boji. Riječ je o širokim modelima koji će dobro pristajati figuri, a za trendi izgled nosite ih u total kožnom looku, s košuljom od kože.

odjeća
Ilustracija(Foto: Pinterest)

Dostupne su i one u stilu pantalona od odijela u omiljenom jesenjem kariranom uzorku.

odjeća
Ilustracija(Foto: Pinterest)

Bonus video: