Kejti Holms je trenutno najbolje odjevena poznata ličnost

Bilo da šeta ulicom u Njujorku u kožnim pantalonama i smeđem džemperu ili drsko blista u u mini haljini Saint Laurent-a, ona oduševljava svakog u svakoj prilici
3898 pregleda 0 komentar(a)
Kejti Holms, Foto: Instagram
Kejti Holms, Foto: Instagram

Nije da Katie Holmes i ranije nije izgledala dobro, ali po mišljenju stručnjaka, njen stil je bolji nego ikad. Bilo da šeta ulicom u Njujorku u kožnim pantalonama i smeđem džemperu ili drsko blista u u mini haljini Saint Laurent-a, ona oduševljava svakog u svakoj prilici. Međutim, ostala je vjerna i svom stilu djevojke iz komšiluka. Jedna modna kombinacija u kojoj je nedavno viđena je par klasičnih plavih pantalona, siva rolka, ravne crne čizme na zakopčavanje i dugačak tamno plavi kaput, piše Who What Wear.

Kejti Holms
Kejti Holms(Foto: Pinterest)

Američka glumica je očigledno shvatila da je jedan od najvećih trendova ove sezone koža. Dobre vijesti su da se ove pantalone mogu koristiti godinama i uvijek izgledati šik, naročito kada su uparene sa dobrom pletenom odjećom.

Odjeća
Ilustracaija(Foto: Pinterest)

Saint Laurent haljina izgleda kao da je napravljena za Kejti. Iskombinovana sa crvenim karminom i tufnastim čarapama postaje kombinacija za izlazak koju bi svi htjeli da iskopiraju.

odjeća
Ilustracija(Foto: Pinterest)

Tamno plavi kaputi nikad ne izlaze iz mode, kao ni sive rolke, ravne crne čizme i ravne pantalone.

Bonus video: