Megan blistala u bordo boji: A kako je izgledala prije pet godina?

Magazin Elle je ovih dana objavio tekst o "modnoj evoluciji" Megan Markl od glumice do vojvotkinje u kojem se konstatuje da je uvijek izgledala sjajno
5074 pregleda 0 komentar(a)
Megan Markl, Foto: Instagram
Megan Markl, Foto: Instagram

Za prijem u dvorcu Vindsor gdje su ona i princ Hari učestvovali u diskusiji o ravnopravnosti polova vojvotkinja od Saseksa Megan Markl od glave do pete je obukla crvenu boju u različitim nijansama, a “glavnu riječ” u njenom stajlingu vodila je pripijena kožna suknja. “Olovka” suknju midi dužine potpisuje “Hugo Boss” i napravljena je od prave jagnjeće kože, što se mnogima baš i neće svidjeti, ali je njome Megan svakako potvrdila da su suknje od prave ili imitacije kože nepogrešiv modni izbor za ovu jesen.

Megan Markl
Ilustracija(Foto: Instagram)

Uz nju je obukla bordo džemper sa V izrezom koji je uvukla u suknju i nijansom uskladila sa salonkama sa tankom i visokom potpeticom. Megan se već pojavljivala u sličnoj suknji u zelenoj boji, koju je nosila prošle godine tokom posete Brigtonu kada je takođe složila sličan jednobojan stajling, ali je umjesto džempera obukla košulju.

Megan Markl
Ilustracija(Foto: Instagram)

Magazin Elle je ovih dana objavio tekst o "modnoj evoluciji" Megan Markl od glumice do vojvotkinje u kojem se konstatuje da je uvijek izgledala sjajno.

Megan Markl
Megan Markl(Foto: Pinterest)

Među fotografijama su i one nastale u oktobru 2014. u Torontu, pomoću kojih se može vidjeti kako je supruga princa Harija izgledala prije tačno pet godina dok je bila glumica.

Megan Markl
Megan Markl(Foto: Pinterest)

Bonus video: