Obuća za ovo ljeto: Pronađite svoj model

Mnoge imaju razumnu visinu pete, tako da u njima možete preživjeti 'čitav' dan
17251 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Žene širom svijeta ih obožavaju. Papuče -sa petom ili bez- su hit ovog ljeta. Ukoliko odaberete one sa visokom ili jedne od onih sa stabilnijom i nižom potpeticom, među 'mule' papučama možete pronaći obuću idealnu za kancelariju, noćne izlaske i obične šetnje. Ima ih u toliko različitih stilova i mnoge imaju razumnu visinu pete, tako da u njima možete preživjeti 'čitav' dan.

obuća
Ilustracija(Foto: Pinterest)

Zašto modni stručnjaci preporučuju 'mule' papuče?

One se uklapaju u bilo koji stil – izgledaju sjajno sa midi i mini suknjama, uvijek modernim maksi haljinama, farmerkama, šortsevima, pa čak i sa kancelarijskom odjećom. Možemo da ih nosimo u svakoj prilici, a one će svaki vaš izbor odjeće učiniti modernijim jer odišu elegancijom i prefinjenošću.

obuća
Ilustracija(Foto: Pinterest)

Predlažemo da za posao odaberete mule papuče sa stabilnom petom i zatvorenim vrhom, dok za šetnje i izlaske možete odabrati papuče koje su bogato ukrašene raskošnim kamenjem. Izaberite dizajn ili stajling koji najbolje odgovara vašim potrebama i vašem ličnom stilu.

obuća
Ilustracija(Foto: Pinterest)

Ova vrsta obuće postala je popularna još od momenta kada ih je Sara Džesika Parker, tačnije Keri Bredšo, nosila u seriji Seks i grad, a sada je za njima postala prava pomama.

obuća
Ilustraciju(Foto: Pinterest)

Ipak, prošla sezona bila je presudna da ove cipele zavladaju modnim svijetom, posebno kada je riječ o prolećnim i ljetnjim stajlinzima. 'Mule' je francuska riječ koja označava cipelu sa zatvorenim ili otvorenim prednjim dijelom, a otvorenim dijelom kojem pripada peta.

obuća
Ilustracija(Foto: Pinterest)

Njihova posebna prednost je što se mogu priuštiti po zaista pristupačnoj ceni, a mnogi modni kritičari predviđaju da će ovaj trend dugo trajati. Samim tim, nećete pogrešiti sa njima, a novac će biti kvalitetno uložen.

Bonus video: