Asimetrične suknje su u modi: Razigrano, lepršavo, neobično

Jedinstvene, lijepe i zanimljive, asimetrične suknje naglašavaju najbolje od ženske figure, istovremeno skrivajući nedostatke

13334 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Već nekoliko godina, ali i ovog ljeta, asimetrija je u trendu. Trend asimetrične odjeće posljednjih sezona ne prestaje da fascinira modnu industriju, a u nadolazećoj sezoni najpoželjniji je u formi haljina i suknji. Osim što laskaju liniji, modeli asimetričnih suknji dovoljno su svestrani da se s lakoćom uklapaju u dnevna, večernja, ali i poslovna izdanja.

foto: Pinterest

Visoki prorez produžava noge, a ovu svestranu suknju možete nositi gotovo svuda. Njena svestranost i način na koji ističe ženske atribute, a siluetu čini vitkom i ženstvenom dovoljni su razlozi da ona ostane u vrhu trendova tokom vrelih mjeseci koji su pred nama.

foto: Pinterest

Asimetrične suknje predstavljaju zanimljiv pomak od klasičnih silueta, a najčešće dolaze u popularnoj dužini midi i bezbroj različitih tkanina, boja i uzoraka. Jedinstvene, lijepe i zanimljive, asimetrične suknje naglašavaju najbolje od ženske figure, istovremeno skrivajući nedostatke.

foto: Pinterest

Lepršavi modeli daju dozu modne razigranosti čitavom 'outfitu', a posebno dobro znaju da izgledaju modeli koji imaju više slojeva.

foto: Pinterest

Izbor cipela, ako se odlučite za ovakvu suknju , zavisi isključivo od cjelokupnog stila. Tako ih je moderno nositi sa patikama, romantičnim sandalama ili onima sa platformom.

foto: Pinterest

Bonus video: