U moru modela teksas haljina sigurno postoji jedan za vas

U zavisnosti od toga kakvu odaberete i sa čim je nosite, teksas haljina može biti odjeća za neobavezan izlazak, ali i za odlazak na posao

10152 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Svestrane, lagane, ležernog kroja, teksas haljine su „must have“ odjevni komad tople sezone. Možete pronaći haljine od teksasa u stotinama stilova i dizajna, tako da lako možete odabrati kroj koji vam najviše odgovara.

foto: Pinterest

Teksas haljine dopuštaju koži da diše, udobne su, a opet izgledaju vrlo moderno. Teksas je već godinama ultimativan materijal za odjevne komade svih vrsta, kao i modne dodatke i obuću. Dok drugi materijali cirkulišu u zavisnosti od sezone i popularnosti, teksas je uvijek prisutan i to s razlogom. Udoban je, svestran i uvijek izgleda dobro, bez obzira na vrijeme, priliku ili sa čim ga kombinujete, piše Gloria.

Bela Hadid
Bela Hadidfoto: Pinterest

Neke trendseterke i ljubiteljke mode kombinuju teksas haljine sa štiklama, druge se najudobnije osjećaju u patikama ili japankama.

foto: Pinterest

U zavisnosti od toga kakvu i sa čim je nosite, teksas haljina može biti odjeća za neobavezan izlazak, ali i za odlazak na posao.

Pippa Middleton, sestra vojvotkinje Kate Middleton, zna kako se sa malo truda može ostaviti elegantan utisak. Na klasičnu teksas haljinu koju je stegla u struku obula je sandale sa otvorenim prstima. Savršen stajling za posao.

foto: Pinterest

S druge strane, model Kendall Jenner najudobnije se osjeća u treksas haljini koja podsjeća na kecelju i običnim bijelim patikama.

foto: Pinterest

Bonus video: