MIS CRNE GORE UČESTVOVALA NA MODNOM DOGAĐAJU

Babić u Parizu nosila kreacije poznatih dizajnera

Sada će se posvetiti fakultetu, zatim ima još par putovanja, a uskoro će pomoći i u organizaciji izbora nove mis Crne Gore
145 pregleda 3 komentar(a)
Tea Babić, Foto: Facebook.com
Tea Babić, Foto: Facebook.com
Ažurirano: 21.05.2019. 13:04h

Zvanično najljepša Crnogorka u 2017. Tea Babić, iako je pred krajem mandata ne zapostavlja svoje dužnosti, a kako je potvrdila za "Vijesti", nedavno je u Parizu bila model na manifestaciji Oriental Fashion Show.

"Angažman je išao preko moje agencije koja je zadužena za organizovanje izbora mis Crne Gore. Nosila sam modele svjetskih dizajnera, među kojima su bili i Hany El Bahiry iz Egipta, Dinara Satzhan iz Kazahstana, te brendovi Yes Couture i Nouf Couture, zatim Ika Buitoni, Sergey Shabunin, Aida Kaumenova...”, opisuje ona događaj održan u hotelu Crillon 24. i 25. januara.

"Učesnici su bili modeli iz raznih djelova svijeta koji su došli na poziv organizatora. Djevojke sa kojima sam se družila su bile iz Egipta, Maroka, Italije...”, prenosi utiske neposredno po povratku Babić.

"Drago mi je što sam imala priliku da učestvujem na tako prestižnom događaju. U Francuskoj sam bila nedjelju dana, imala i druge angažmane, ali sam našla vremena i za turističke obilaske. Jednostavno, od svih mjesta koje sam posjetila Pariz je na mene ostavio najsnažniji utisak”, pohvalila se ona, a zatim otkrila i druge angažmane u Francuskoj. 

"U pitanju su poslovne ponude koje sam dobila ranije, a boravak tamo iskoristili smo da obiđemo muzej parfema 'La Dorine' i izložbu modnih fotografija koje su ovjekovječile ličnosti epohe, te snimanje editorijala za časopise i još mnogo toga”, odgovara ona.

Po povratku, kaže, planira da se posveti fakultetu, kako bi nadoknadila propušteno, nakon čega će imati još par putovanja i angažmana, a uskoro će pomoći i u organizaciji izbora nove mis Crne Gore.

Na pitanje da li joj je žao što se njen mandat uskoro završava ili će je to olakšanje, zbog obaveza koje je imala, Babić priznaje: 

"Iskrena da budem žao mi je, ali od početka sam bila svjesna da je i to nešto što će morati da prođe. Presrećna sam zbog jedinstvene prilike da budem ambasadorka ljepote svoje zemlje skoro dvije godine i zahvalna sam na tome i svemu što mi se događalo tokom mandata”. 

Babić ističe da joj se osvajanjem titule najljepše ostvario san, uz pomoć kojeg je stekla nova poznanstva, ali i iskustva. 

"Imala sam priliku da budem počasna gošća na Svetosavskom balu u Beču i osjetim se kao prava princeza, da kao predstavnica Crne Gore budem dio događaja Fashion Day u Pariz i dobijem brojne poslovne ponude, ali što je najvažnije dobila sam mogućnost da predstavljam svoju zemlju na takmičenju kao što je Miss World gdje sam ostvarila cilj i svojim plasmanom pomjerila granice kada je u pitanju učešće Crne Gore na tom najstarijem izboru ljepote na svijetu” kaže Babić, aludirajući na to što se našla među 30 top modela na izboru.

"Sve su to nezaboravna iskustva, koja ostaju za cijeli život i kojih ću se uvijek sa osmijehom prisjećati. Ljudi koje sam upoznala, njihova kultura, običaji, način življenja je nešto što nema cijenu”, priča ona.

Nasljednica da bude prirodna

Upitana koji je njen savjet budućim finalistkinjama izbora za mis Crne Gore, Babić ističe da je najbitnije “ostati svoj”. 

"Da budu prirodne, jer je to nešto što je najbitnije u svijetu gdje je estetska hirurgija dobila toliko na popularnosti da sve djevojke liče jedna na drugu. Takođe treba da znaju da ovo nije samo takmičenje u ljepoti, već mnogo više. Titula nosi sa sobom predivne mogućnosti, iskustva, ali i velika odricanja i naporan rad”, naglasila je ona.

“Buduća mis mora da zna, da ona ne predstavlja samo sebe već svoju zemlju i da bude spremna na mnogo zalaganja i truda, jer kruna možda jeste lijepa, ali sa sobom nosi veliku odgovornost", dodala je Babić.