Baš ovakvi su u trendu: Kupaći kostimi za neobično ljeto

Da, ljeto jeste malo drugačije ove godine, ali nema razloga da se vaš afinitet prema kupaćim kostimima promijeni

7564 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Iako se ljeto 2020. godine sigurno razlikuje od prošlih godina, to ne znači da ove godine nema mjesta za kupaće kostime. I ako možda nećete krenuti ka sunčanim plažama, kupaći kostimi će i dalje biti praktični za sunčanje na balkonu, kraj obližnje rijeke ili na bazenu.

Kada je riječ o trendovima, mnogi najpopularniji stilovi kupaćih kostima i bikinija zadržali su se od prošle godine. Na primjer, 'tie-dye' dezen, iako popularan od lani viđen je u mnogim kolekcijama za ljeto 2020. od Versaćea do Diora.

Printovi koji djeluju starinski takođe su dočekali svoje vrijeme i pokazuju se kroz cvjetne uzorke nalik na tapete iz 70-ih. Trend zadržava svoj retro senzibilitet na bikinijima visokog struka ili jednodelnim siluetama za pravi 'vintage' osećaj. Gingham, najdržljiviji letnji print, takođe se vraća za još jednu sezonu.

Da, ljeto jeste malo drugačije ove godine, ali nema razloga da se vaš afinitet prema kupaćim kostimima promijeni.

Karirano

foto: Pinterest

Budući da je riječ o višegodišnjem letnjem printu, teško da je iznenađujuće da su ove sezone kupaći kostimi sa kockicama ponovo svuda. Oni imaju klasičnu privlačnost koja će podnijeti test vremena, ljeto za ljetom.

'Tie-dye'

foto: Pinterest

Još jedan uzorak koji se vratio iz nekih davnih sezona dobio je priliku da ponovo zablista. Ovaj print je dugim bojama i zanimljivim oblicima ove sezone reinterpretiran na savremeni način.

Visoki struk

foto: Pinterest

Zauvijek omiljeni bikiniji visokog struka vraćaju se svake sezone u novim i različitim varijantama. Iako oblik ovog bikinija nudi veću pokrivenost, to vas neće spriječiti da pokažete svoj lični stil, naprotiv.

Cvjetni print

foto: Pinterest

Inspirisani starim dobrim vremenima, cvjetni kupaći kostimi, kao što je pomenuto ponekad podjećaju na otiske tapeta koji su se nalazili po kućama u 70-ima. Baš ti cvjetovi sad su 'naselili' kupaće kostime i nose izrazito retro osjećaj.

Bonus video: