Latino ljepotica: Kod nje možete pronaći predivne ideje za ljetnji stil

Ona s lakoćom kombinuje boje i krojeve pretvarajući baš svaku kombinaciju u dobitnu

6634 pregleda 2 komentar(a)
kamila Koeljo, modna influenserka, Foto: Instagram/camilacoelho
kamila Koeljo, modna influenserka, Foto: Instagram/camilacoelho

Gotovo da ne postoji odjevna kombinacija koja predivnoj Kamili Koeljo ne stoji dobro. Bilo da je riječ o interesantnim modelima kupaćih kostima, haljinama ili 'casual 'stilu, naglašenom farmericama i topićima ona izgleda kao da je usred snimanja za modni editorijal.

Savršena linija, preplanula put, blistava koža, minimalistički detalji, njegovana kosa i moderni modni komadi koji su obogaćeni njenim individualnim stilom izvor su inspiracije za sve one koje zanima moda i ljepota.

Ukoliko razmišljate kako da popravite svoj ljetnji stil popraviti, da ga nadogradite i izbacte iz okvira, onda će vam Instagram profil ove slavne mlade dame, biti od velike pomoći. Ona s lakoćom kombinuje boje i krojeve pretvarajući baš svaku kombinaciju u dobitnu, piše Novi list.

Naročito su interesantne jednostavne kombinacije koje nosi na tako chic način da u njenom izdanju obične farmerice u kombinaciji sa svilenom maramom povezanom u top, izgledaju nevjerojatno dobro i nosivo za ljetne izlaske i šetnje.

Monohromatske kombinacije su dobra ideja i uopšte nijesu dosadne. Pastelne boje biće pravi izbor za kompletić koji će vam podići raspoloženje tokom ljetnjih dana, ali i dati svoj doprinos savršenom izgledu. Kod ovakvih kombinacija posebno će doći do izražaja vaša preplanula koža.

Zanimljivo je i da se sama Kamila Koeljo oprobala u dizajnerskim vodama pa ćete naRevolve stranici pronaći ženstvene komade u kolekciji s njenim potpisom koji će vas potpuno oduševiti vedrinom, zanimljivim krojevima koji naglašavaju ženstvenu siluetu i materijalima u kojima ćete se osjećati ugodno i slobodno.

Kompleti i haljine koje možete pronaći na njenom profilu definicija su ljeta. Prozračni svijetli modeli, jednostavno su neodoljivi.

Za neupućene: Kamila Koeljo je modna i bjuti blogerka koju mnogi nazivaju najljepšom influenserkom na svijetu.

Bonus video: