Kako izgleda savršena vjenčanica? Evo šta je reklo 80.000 žena

Australski brend Grace Loves Lace uradio je veliko istraživanje među budućim mladama na šest kontinenata, od 18 do 60 godina, a rezultat je nova kolekcija vjenčanica s tri modela prema njihovim idejama i željama

5574 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Grace Loves Lace
Ilustracija, Foto: Grace Loves Lace

Šta većina žena želi od vjenčanice? To je pitanje brend Grace Loves Lace postavio na društvenim mrežama, a rezultat je nova kolekcija s tri vjenčanice nastale prema idejama i željama 80 hiljada budućih supruga širom svijeta, u čak 80 zemalja. Australski brend stoji iza trenutno najpopularnije vjenčanice na Pinterestu, a kažu kako su svjesni da je koronakriza uticala na mnoge parove jer su morali da odlože planove za vjenčanje.

Iako je trenutačna situacija teška za cijelu industriju vjenčanja, brend Grace Loves Lace predstavio je novu kolekciju sastavljenu od tri sasvim različita modela, piše Grazia. Istraživanje je trajalo više od godinu dana, a u njega su bile uključene žene sa šest kontinenata, stare od 18 do 60 godina. Takođe, u istraživanje su uključene žene koje nose sve konfekcijse brojeve, od XXS do XXL, a dizajneri kažu da su pazili i na cijenu. Niti jedan od tri nova modela ne košta više od 2500 australskih dolara, odnosno oko 1.500 eura.

Prema onome što su zaključili u Grace Loves Lace, mlade vjenčanicu iz snova zamišljalu kao model sa elastičnom čipkom, dekolteom, prekrivenih ruku, A-kroja. Rezultat ideja su tri vjenčanica: Vita, model dugih rukava i niskog dekoltea; Anais, model A-kroja bez rukava i vjenčanica Luca, prekrivena čipkom koja prati liniju tijela.

Vita
Vitafoto: Grace Loves Lace
Anais
Anaisfoto: Grace Loves Lace
Luca
Lucafoto: Grace Loves Lace

Bonus video: