Jedan dezen okupiraće pantalone: Evo ko ga sve već nosi

Simbol u obliku kapljice - biljni motiv persijskog i indijskog porijekla, koji predstavlja vječnost, vraća se u modu, posebno kao dezen na pantalonama

3683 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Još jedan modni trend ponovo nam kuca na vrata iz sada već dalekih 90-ih godina prošlog vijeka. Reč je o paisley dezenu - simbolu u obliku kapljice - biljnom motivu persijskog i indijskog porijekla) koji predstavlja vječnost. Nakon što je proglašen 'mrtvim' poslije velike slave koju je imao kao obavezan detalj svih ljetnjih festivala, ponovo je 'vaskrsao'.

Nekima od poznatih lica očigledno se dopao, na primjer Beli Hadid, koju smo imali priliku da vidimo baš u ovom dezenu za koji sada sa sigurnošću možemo da kažemo da ponovo postaje hit na pantalonama.

Mnogim korisnicima Tvitera međutim nije se baš dopao izbor ove manekenke, za koju su rekli da u njima izgleda kao lik iz igrice, međutim jasno je da je samo pitanje vremena kada će slične pantalone mnoge žene nositi, prenosi lepotaizdravlje.rs.

Sestra Hadid nije jedina zvijezda koja se opredijelila za ovaj print. I manekenka Irina Šajk ima potpuno isti par pantalona u nešto drugačijoj nijansi.

Paisley dezen mogli smo i da vidimo i na glumici Alisiji Vikander dok se odmarala na Ibici u julu. Emili Ratajovski nedavno se opredijelila za haljinu ovog dezena, a Kendal Džener i Kortni Kardašijan bile su među prvima koje su ponijele pomenuti povratnički trend još prošle godine u Italiji.

Life 🍝🍦

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Očigledno je da ovaj print ponovo zauzima svoje mjesto pod zvijezdama, pogotovo na pantalonama koje će, kako se čini, preplaviti radnje i nove modne kolekcije.

Bonus video: