Velike kragne: Kad od mikrotrenda nastane ozbiljan trend

Košulje sa ovakvim kragnama ispod džempera, blejzera ili jakne garantuju šik izgled koji će biti moderan i tokom zimskih dana

3774 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Jedan od mikrotrendova zapravo uopšte više nije mali. Trend je izašao na svjetlost dana zahvaljujući brendu Ganni iz Kopenhagena, čije su široke i dugačke kragne nosile najpoznatiji modni influenceri.

foto: Pinterest

Prošle jeseni i zime već smo svjedočili povratku Petar Pan kragni, a čini se da će i na jesen 2020. vladati uočljive ogromne kragne. Dnevne kombinacije s ovim modelima će dobiti sasvim novi 'look', a ono što je posebno dobro kod ovih kragni je njihova nosivost u svim prilikama.

foto: Pinterest

Košulje sa ovakvim kragnama ispod džempera, blejzera ili jakne garantuju šik izgled koji će biti moderan i tokom zimskih dana.

foto: Pinterest

Na stranicama modnih časopisa velike kragne se javljaju u nekoliko kombinacija, pa ih tako možemo vidjeti prvenstveno na košuljama, ali i pletivu te trendi kožnim jaknama. I dalje su najatraktivnije na modelima od puplina koji će, na primjer, odlično izgledati uz topli, pleteni džemper.

foto: Pinterest

Bonus video: