Vaša torba za ovu jesen i zimu mora da ima ovaj detalj

'Chunky' lanac kao detalj na omiljenom modnom dodatku nosi se već nekoliko sezona, ali tek je ove jeseni tržište stvarno zasuto tim trendom

7760 pregleda 0 komentar(a)
JW Anderson torba, Foto: Gloria Glam
JW Anderson torba, Foto: Gloria Glam

Nakon što su nam se vratili 'chunky' lančići i narukvice, debeli lanac nosi se i kao modni detalj, a posebno je poželjan kao upečatljiv dodatak na torbicama.

foto: Gloria Glam

Sigurno ste primijetili da upečatljivi, zlatni lanci krase haljine, pa čak i cipele, ali glavni hit biće kao dodatak torbicama. 'Chunky' lanac kao detalj na omiljenom modnom dodatku nosi se već nekoliko sezona, ali tek je ove jeseni tržište stvarno zasuto tim trendom. Pripremite se jer ćete takve torbice viđati svugdje, piše Nikolina Krznar za Gloriu Glam.

foto: Gloria Glam

Dominantan komad je onaj italijanskog brenda Bottega Veneta, a na tom tragu su i druge modne kuće za jesen/zimu ove godine pripremile slične modele. Riječ je o modelu koji može da fumkcioniše i u minimalističkim kombinacijama, a istovremeno je dovoljno zanimljiv i za one koji se vode mantrom "više je više". Zahvaljujući zaista velikom izboru na tržištu – debelim, teškim metalnim lancima pa sve do tanjih verzija – naći će se savršen komad za svakoga.

foto: Gloria Glam

Naravno, najpopularniji komad je kožnata torbica Bottega Veneta, čiji su modni dodaci posljednjih nekoliko sezona najtraženiji, ali ništa manje primijećena nije ni Midi Anchor Bag brenda JW Anderson.

Bonus video: