Pamte se: Promašaji slavnih dama s lošim cipelama

Megan Markl je odabrala takvu obuću za jedan od najvažnijih trenutaka u životu – najavu vjeridbe

5258 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: theboltonnews.co.uk/Screenshot
Ilustracija, Foto: theboltonnews.co.uk/Screenshot

Holivudske i druge dame na crvenom tepihu često znaju da obuju i štikle većeg broja od onog koji inače nose kako bi spriječile nastanak žuljeva. Međutim, zaboravljaju da nošenje neodgovarajuće obuće može biti pogubno za zdravlje njihovih nogu jer su izložene izvrtanju zglobova i drugim sličnim problemima.

Supruga britanskog Princa Harija, Megan Markl je odabrala takvu obuću za jedan od najvažnijih trenutaka u životu – najavu vjeridbe s u vrtovima Sunken u Kensingtonskoj palati krajem novembra 2017. godine.

foto: theboltonnews.co.uk

Vjereničke fotografije nagrdile su samo prevelike štikle u kojima se buduća vojvotkinja od Saseksa teško kretala, piše Zadovoljna.hr.

foto: theboltonnews.co.uk

Podjednako su loši za stopala i preuski modeli zbog kojih slavnim damama prsti izviruju na sve strane. Na početku svoje glumačke karijere s premalim modelima borila se Kejti Holms.

foto: Pinterest

Lejdi Gaga je, ipak, kraljica neobične i neudobne obuće. U njenom ormaru nalaze se stotine cipela s monumentalnim platformama u kojima je kretanje bez povreda ravno dobitku na lutriji. Ipak, jedna od njenih posebno upamćenih kombinacija su cipele Aleksandera Mek Kvina u obliku životinjskih kopita koje je nosila na dodjeli video muzičkih nagrada MTV-a 2010. godine.

foto: Pinterest

Bonus video: