Ne budite rob mode, idite sa njom u korak: Ideje za 2021.

Stajling sa štampanom midi suknjom pruža vam bezbroj mogućnosti

9427 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Jedan od neobičnih termina koji koriste modni časopisi je "anti-trend". Kovanica se koristi kako bi se opisala odjeća koja nije u modi, a nije ni 'nemoderna', Nije trenutni hit, a nije ni potpuno izvan modnih tokova, nije nužno klasična niti pripada onoj garderobi koja se smatra osnovnom. Jednostavno, riječ je o komadima odjeće koji se vrlo lako uklapaju i pomoću kojih se stvaraju efektne modne kombinacije.

Šarena midi suknja

foto: Pinterest

Bilo da se odlučite za jedan od 'divljih' ili za neki mirniji otisak, stajling sa štampanom midi suknjom pruža vam bezbroj mogućnosti. Ova vrsta suknje, najčešće kupljena ranije, u mnogim ormarima je stvar na koju ćete 'naletjeti', a može se odlično iskoristiti.

Džins i majica/džemper

foto: Pinterest

Ne morate uvijek izmišljati toplu vodu. Zbog toga će klasična, isprobana kombinacija majice ili džempera i farmerica uvijek biti izlazno rješenje. Odaberite lijepu trikotažu, pustite mašti na volju, dodajte nešto neobično.

Sve u jednoj boji

foto: Pinterest

Zao što se različiti moderni dezeni i škakljive ideje mogu promijeniti poput vjetra, nošenje odjeće u jednoj boji od glave do pete uvijek izgleda laskavo i uvijek djeluje. Bilo za koju boju da se opredijelite, ovakva odjeća gotovo sigurno može podići vaše samopouzdanje. Nije nužno, ali je veoma efektno, ako se odlučite za ružičastu ili narandžastu.

Savršeno jednostavne haljine

foto: Pinterest

Nema mašnica ni resica. Mali ukrasi se često mogu vezati za određenu sezonu, što znači da lakše i brže mogu biti prevaziđeni. Dakle, umesto toga, odlučite se za super-minimalističke, nadasve obične haljine koje vam savršeno odgovaraju, u boji koju volite.

Starinski nakit

foto: Pinterest

Trendovi, kada je riječ o nakitu dolaze i odlaze, ali modni insajderi preporučuju solidnu investiciju u starinski . To znači da možete odabrati nešto jedinstveno, što samo dodatno pomaže u definisanju vašeg ličnog stila.

Bonus video: