Kožni mantili pravi izbor za Melaniju: Odlazi sa stilom

Tokom godina u kojima je bila prva dama imala je svega nekoliko modnih promašaja

14769 pregleda 6 komentar(a)
Melanija Tramp, Foto: Instagram
Melanija Tramp, Foto: Instagram

Uskoro bivša prva dama SAD-a ostala je vjerna svom posebnom stilskom izrazu koji ponosno nosi do kraja suprugovog mandata. Kako je oduvijek voljela dizajnerske komade, teško da će ih se odreći i nakon što ode iz Vašingtona.

Uloga prve dame SAD-a za Melaniju Trump bliži se kraju, ali Melanija ne bi bila Melanija kad se ne bi potrudila da ode sa stilom. Tokom godina u kojima je bila prva dama imala je svega nekoliko modnih promašaja, dok je većina njenih izbora bila za čistu peticu, piše Gloria.hr

Melanija Tramp
foto: Instagram

Melanija se uvijek trudila da ostavi utisak, djelovala je elegantno i prefinjeno i nimalo dosadno. Naprotiv, svojim 'outfitima' redovno je uspijevala da zasijeni prve dame drugih zemalja, razne diplomate i goste Bijele kuće, a najviše je pažnje krala svom suprugu Donaldu Trampu.

Bivša manekenka je za jedan od svojih posljednjih angažmana kao prve dame posjetila djecu u dječjoj bolnici u Vašingtonu, gdje im je čitala božićne priče i obradovala ih poklonima. Za tu priliku je obukla mantil prigodne praznične boje koji se veže u struku i ističe njenu manekensku liniju koju njeguje sve ove godine.

Melanija Tramp
foto: Instagram

Riječ je o kreaciji od brušene kože dizajnerke Dijane Van Furstengerg. Uz njega je nosila saloke sa štiklom sa zmijskim uzorkom omiljenog dizajnera Manola Blahnika.

Iako je pri dolasku nosila i crnu zaštitnu masku, skinula ju je kada je čitala božićnu priču, zbog čega su je prozvali na društvenim mrežama jer je "ugrozila krhko zdravlje oboljele djece". Ipak, s njom je u sobi bilo samo dvoje mališana, dok su drugi priču slušali putem videoprenosa.

Melanija Tramp
foto: Instagram

Da su joj kožni mantili omiljeni komad odjeće pokazala i nedavno, kad je zablistala u u moćnoj i upadljivoj kombinaciji, pokazavši da kombinacija boja i materijala može da da odličan efekat, čak i kada su komadi koje nosite krajnje jednostavni. Na prvom skupu na kojem se njen suprug pojavio nakon izgubljenih predsjedničkih izbora, nosila je kožni kaput A kroja i midi dužine u bordo boji sa dvoredim kopčanjem, ispod kog je imala jednostavnu crnu haljinu koja prati liniju tijela. Obula je salonke sa zebrastim dezenom i kontrastnom štiklom u crvenoj boji.

Melanija Tramp
foto: Instagram

Bonus video: