Ako nijeste od onih koji slijepo prate trendove: Ovo je odjeća za vas

Ponekad je jednostavnije kupovati osnovne komade jer će trajati više sezona, nećete trošiti vrijeme i novac na prolazne stvari

4448 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Instagram
Ilustracija, Foto: Instagram

Iako je većini zanimljivo uzbuđuje otkrivanje svježih trendova, kad je u pitanju lična garderoba, bolje je nabaviti neke osnovne, bezvremenske modele, piše 24sata.hr.

1. Džemper u boji kamilje dlake

Džemper tople smeđe nijanse svaki stajling bez puno truda diže na viši nivo. Bilo da ga prebacite preko ramena ili nosite s omiljenim tfarmericama, jednostavno djeluje elegantno.

2. Ležerna bijela košulja

Bijela košulja na kopčanje klasik je koji nikad neće izaći iz mode. U posljednjih nekoliko sezona široki modeli postali su sastavni dio mnogih modnih kombinacija, a preko nje možete obući i pulover i imati jednako sofisticirani izgled.

3. Crni sako

U crni sako se uvijek možeš pouzdati. Vjerujemo da je to jedan od najsvestranijih komada jer ga možeš uklopiti u mnoštvo kombinacija, od farmerica i patika do svečanijih izdanja.

4. Crne farmerice

Da, plave farmerice uvijek vode, ali su i crne zgodne za jesen. Za razliku od klasičnih plavih, uvijek djeluju kao da ste se više potrudili oko izgleda. One ravnog kroja pristaju gotovo svakoj figuri.

5. Kardigan

Još jedan džemper na koji se možete osloniti je široki kardigan koji će jednostavno podići vaš 'outfit' na viši nivo. A i lijepo grije kad zahladni.

Bonus video: