Trend sezone: Komad odjeće koji će preplaviti ulice

Prugasti džemper sa lakoćom ćete upariti sa ostatkom kombinacije za jesenji izgled

7647 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Instagram
Ilustracija, Foto: Instagram

Navikli smo već da se barem jednom, ako ne i više puta u toku jedne sezone, pojavi komad garderobe ili aksesoar na fotografijama velikog broja influensera koje preplave društvene mreže.

odjeća
foto: Pinterest

Nekada takva popularnost jednog predmeta može biti naporna, a nekada trend bude opravdan i vrlo mudro odabran.

Nekada takva popularnost jednog predmeta može biti naporna, a nekada trend bude opravdan i vrlo mudro odabran.

Letnja sezona je, nažalost, na izmaku i iako se jeseni donekle pomalo i radujemo (pomislite na sav taj izbor kratkih čizmica, cipela i džinsa koji će uslijediti), ne možemo reći da smo prepuni samopouzdanja i dobrih ideja za odijevanje sa dolaskom prvih hladnijih dana. Tada je pomoć prijatelja (u ovom slučaju, trendsetera sa društvenih mreža i portala) veoma dobrodošla, piše Grazia.

odjeća
foto: Pinterest

Dakle, sudeći po predlozima modnih urednika, svi su složni da je zvanični trend ove sezone - prugasti džemper. Klasičan print prugica implementiran u dobar model džempera, uglavnom 'oversized' .

Pruge, a naročito mornarske prugice, biće nezaobilazan dio osnovnog garderobera. Najpopularnije kombinacije boja svakako će biti teget-bijela, ali i krem boja pruga na crnoj podlozi. Prugasti džemper sa lakoćom ćete upariti sa ostatkom kombinacije za jesenji izgled; to mogu biti omiljene teksas farmerke, dobre čizme i trenč mantil.

Mada, neka vas ne začude stilski odabiri popularnih influenserki iz Skandinavije, koje su trend ponijele među prvima i to uz šire teksas pantalone.

Bonus video: