Severina u neobičnim cipelama: "Jer još trava nije nikla..."

Potpuno crnu kombinaciju pjevačica je začinila salonkama obloženim čupavim materijalom

7882 pregleda 9 komentar(a)
Sevwrina na ulicama Zagreba, Foto: Instagram/severina
Sevwrina na ulicama Zagreba, Foto: Instagram/severina

Da je kraljica stila, za Severinu se već odavno zna, a ova pjevačica iznova i iznova iznenađuje svojim neuobičajenim outfitima. Ovog je puta Splićanka hrabro zakoračila na zagrebačke ulice u cipelama u kojima se mnoge dame to ne bi usudile.

Neobične salonke izrađene su od bijele vune, iz koje proviruje samo elegantna i tanka crna peta. Ovaj neobični komad obuće Severina je kombinovala sa crnom odjećom - haljina-košulja od sjajnog materijala koji imitira kožu i crne čarape s decentnim tačkicama odlično joj stoje, a ova 'opasna' kombinacija dobila je sasvim novu dimenziju s neobičnim cipelama, piše Gloria. Odabrala je još samo tamne sunčane naočari i bijelu ručnu torbicu, čime je naglasila crno-bijelu kombinaciju.

Cipele nijesu prošle nezapaženo, oduševljene komplimente uputila joj je modna dizajnerka Matija Vuica, koja je uz komentar na cipele ostavila i oduševljene emotikone. Jedna druga pratiteljica komentarisala je da ovakve cipele samo Severina može 'isfurati' da dobro izgledaju. Riječ je o cipelama marke Marni koje koštaju oko 850 eura.

Bonus video: