Iskoristite mjesec darivanja!

Praznična čarolija uz Class Outlet

18913 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Class Outlet
Foto: Class Outlet

Stigao je decembar!

Mjesec darivanja. Mjesec kada na sve strane osjećamo pozitivne vibracije i euforiju. Mjesec kada sebi možemo dopustiti da potrošimo više.

Praznična čarolija nije zaobišla ni našu radnju pa smo i ovaj mjesec za vas pripremili fenomenalne popuste!

Na cijenovnu ponudu koja već prati evropske outlete očekuju vas dodatni praznični popusti:

  • na postojeći popust od 10% na kolekciju torbi, dodatnih 20%
  • na ostale artikle, na postojećih 50%, dodatnih 10%

Ako želite da poklonite jedinstven dizajnerski komad garderobe ili par cipela po aktuelnim svjetskim trendovima, dobru torbu omiljenog brenda, iskoristite mjesec darivanja da kupite poseban poklon sebi i dragim ljudima po posebnim cijenama.

Koncept ponude u Class Outletu je jedinstven u Crnoj Gori i ono što je do skoro nedostajalo u našem gradu sada vam je na dohvat ruke - preko 30 svjetskih brendova I kolekcija koja se koncentriše na poslednje dvije sezone i to po cijenovnom uzoru na evropske outlete u modnoj radnji savremene i urbane estetike.

Gucci, Prada, Fendi, Burberry, Dolce Gabanna, Jimmy Choo, Valentino, Bottega Veneta,Versace, Balenciaga, Saint Laurent, Givenchy, Celine, Loewe, Isabel Marant, Aquazzura, Alexander Mc Queen, JW Anderson, Kenzo x Vans, Moncler, CHURCH’S samo su neki od najpoznatijih i najluksuznijih modnih brendova na svijetu koje ćete pronaći u našoj radnji.

U Class Outlet Montenegro moguće je trgovati i na 12 mjesečnih rata preko Premium kartice Hipotekarne banke, CKB MC Shopping kartice i NLB kreditne kartice.

Budite prepoznatljivi po vašem stilu!

Posjetite nas još danas !

Class Outlet Montenegro

Adresa:

Vojislavljevića 15 Podgorica (kompleks ''Južna kapija grada'')

Radno vrijeme: od 09.00 do 21.00h (osim nedjeljom)

Instagram: class_outlet_fashion

FB: Class Outlet Montenegro