Romantične haljine, smjele kombinacije materijala i modeli za uspješne žene

Drugo veče Fashion Connectiona održaće se u srijedu, takođe na Imanju Knjaz u Podgorici, gdje će kolekcije prikazati Dejana Lukić, Lazar Ilić, brend Premium Stars i studenti Fakulteta za modni dizajn Univerziteta Donja Gorica, koji će sa publikom podijeliti svoje diplomske radove.
227 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 17.10.2017. 22:00h

Jubilarno XX izdanje modne manifestacije “Renault Initiale Fashion Connection”, otvorila je sinoć crnogorska dizajnerka Nataša Pejović, koja je na Imanju Knjaz predstavila kolekciju u kojoj su preovladavale romantične lepršave haljine.

Modeli koje je publika imala priliku da vidi bili su u zlatnim, bijelim i pastelnim tonovima, odnosno u roze, bež i plavoj boji, a cijelu kolekciju povezala je zajednička nit – trake u raznim varijacijama.

Nakon predstavljanja Pejović, publika je mogla da pogleda najnovije modele brenda Adidas by SportVision, a kasnije i sportske kreacije marke Nike.

Tokom prve večeri Fashion Connectiona predstavila se i Jovana Kaloštro sa brendom Threelosophy, čije su kreacije umjesto profesionalnih manekenki nosile “jake i uspješne žene kojima su modeli i namijenjeni”.

Iste noći prisutni su mogli da uživaju i u inovativnim i originalnim modelima Tijane Todorović, koja se smjelo poigrala sa kombinacijama materijala kao što su koža i prozirne tkanine.

“Kolekcija je sa dosta tekstilnog dizajna u kombinaciji sa alternativnim materijalima i formama. Što se boja tiče, osnovna je bijela, a sve ostalo je kombinacija forme boje i crteža, odnosno slike”, ispričala je ranije dizajnerka.

Modno veče zatvorio je Boris Ćalić, koji je za ovu priliku spojio dvije kolekcije ranije prikazane na Smotri mode u Kotoru, odnosno otvaranju Luštica baya, a njih je dopunio sa odjevnim kombinacjama za muškarce.

Drugo veče Fashion Connectiona održaće se večeras, takođe na Imanju Knjaz u Podgorici, gdje će kolekcije prikazati Dejana Lukić, Lazar Ilić, brend Premium Stars i studenti Fakulteta za modni dizajn Univerziteta Donja Gorica, koji će sa publikom podijeliti svoje diplomske radove.

Galerija

Bonus video: