Vesna Krivokapić se predstavila na Siciliji: Kolekcija inspirisana crnogorskom nošnjom

"Ako je suditi po reakcijama publike, kolekcija je dobro prihvaćena , što je za mene veoma podsticajno", kazala je Krivokapić
166 pregleda 0 komentar(a)
Vesna Krivokapić, modna revija, Foto: Privatna arhiva
Vesna Krivokapić, modna revija, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 16.02.2017. 08:56h

Novljanka Vesna Krivokapić koja živi i radi u Kopenhagenu učestvovala je na Internacionalnoj smotri mode "Med Moda" koja je održana u teatru "Margherita" u Kaltaniseti na Siciliji. .

Ona se u Italiji predstavila njenom novom kolekcijom "voljeni hladni kamen" inspirisanu i kreiranu po ugledu na crnogorsku tradicionalnu nošnju .

"Ako je suditi po reakcijama publike, kolekcija je dobro prihvaćena , što je za mene veoma podsticajno", kazala je Krivokapić.

Ističe da je imala veliku pomoć Irme Imedzadze profesionalnog modela sa uspješnom internacionalnom karijerom, koja je u Kaltaniseti bila i koordinator manifestacije.

"Irmi se posebno svidio ručni rađeni rad zlatnim koncem na mojim modelima, a pohvalila je i kompletnu kolekciju", kazala je Krivokapić.

Po dolasku u Kopenhagen, Krivokapić je dobila poziv za "Rome Fashion Week" koji se održava u Rimu u aprilu ove godine.

U avgustu prošle godine ona se prvi put predstavila i u rodnom Herceg Novom i u Crnoj Gori - na tvrđavi Forte mare organizovala je modni performans "Bokeško srce" i predstavila 35 modela, haljina i kompleta, iz kolekcija "Mia pervita" i "Ljubav, vjera, nada".

Namjerava da uz pomoć dizajnera i modnih kreatora iz Italije, Danske i Turske i ovog ljeta opet pripremi sličnu modnu manifestaciju u Herceg Novom sa nadom da će ona postati tradicionalna.

Bonus video: