Melanija Tramp u haljini kakvu može priuštiti svaka žena - Vijesti.me
MODERNO I JEDNOSTAVNO

Melanija Tramp u haljini kakvu može priuštiti svaka žena

Veoma moderna košulja - haljina praktična je i spaja nekoliko trendova kao što su prugice, midi dužina i kopčanje na sredini

Melanija Tramp
Melanija Tramp (Foto: Instagram)

Prva dama SAD-a Melanija Tramp nosila je jednostavnu prugastu haljinu na sastanku sa Fabianom Rosales suprugom spornog venecuelanskog predsednika. Prije ovog susreta posjetila je jednu osnovu školu u Palm Biču kako bi promovisala svoju kampanju "Be Best".

Lijepa Slovenka odlučila se za jednostavnu pamučnu haljinu na bijelo-plave prugice dužine do koljena, čiji je laskavi kroj sjajno odgovarao njenoj figuri. Poseban šmek haljini dao je i kaiš oko struka, te koso sječeni džepovi sa strane, a Melanija ju je upotpunila klasičnim salonkama od prevrnute kože u maslinastozelenoj boji.

Ovu kreaciju potpisuje američki dizajner Derek Lim, čiji je istoimeni brend osnovan 2003. godine. Veoma je moderna i praktična i spaja nekoliko trendova kao što su prugice, midi dužina i kopčanje na sredini. Haljina košta više od 1000 dolara, ali slične haljine na prugice i kopčanje mogu da se pronađu za znatno manje novca, ako vam nije stalo do natpisa na etiketi. Uostalom, neku sličnu možda već imate u svom ormaru.


Najčitanije iz sekcije Moda