Moderno među slavnima: Grudnjak umjesto košulje - Vijesti.me
ZA MLADE I ODVAŽNE

Moderno među slavnima: Grudnjak umjesto košulje

Emily Ratajkowski
Emily Ratajkowski (Foto: Pinterest)

Nije tajna da poznate ličnosti vole da pomjeraju granice kada je u pitanju moda, naročito kada je u pitanju donje rublje. Kao što ste vjerovatno već primijestili Gigi Hadid, Hailey Bieber i Kendall Jenner započele su trend nošenja gornjeg dijela veša na najelegantnije moguće načine. Neke odvažne poznate ličnosti izbjegle su kontroverzne korsete u korist drugog, smjelijeg predmeta: grudnjaka. Slavne ličnosti poput Kim Kardashian Vest, Belle Hadid i Emily Ratajkowski su među osobama koji nas trenutno inspirišu da prihvatimo najnoviji trend - grudnjak umjesto košulje. Bez obzira na to nose li grudnjak ispod ogromnog blejzera ili ispod providne majice,svakako pokazuju puno više kože. 

Kim Kardashian Vest obukla je grudnjak ispod jakne i plavih helanki za noćni izlazak u Njujorku. Par 'golih' cipela upotpunio je odvažan izgled. 

Kim Kardashian(Foto: Pinterest)

 Emily Ratajkowski je obukla bijeli grudnjak, tanki blejzer i biciklistički šorc za The Wrap's Power Women Breakfast. 

Emily Ratajkowski(Foto: Pinterest)

Kendall Jenner je nosila satenski crni grudnjak ispod razderane Metallica majice sa zavrnutim pantalonama i bijelim čizmama. 

Kendall Jenner(Foto: Pinterest)

Rihanna je nosila tamnoplavi 'bralet' kao gornji dio odjeće ispod kaputa do poda, koji je uparila sa štampanim šeširom, kratkim bermudama i bijelim čizmama. 

Rihanna(Foto: Pinterest)

Bella Hadid je na izložbi Heron Preston Presentation Man Menswear S/S 18 predstavila kratku narandžastu traper jaknu preko crnog grudnjaka s prednjim kopčama.

Bella Hadid(Foto: Pinterest)

 


Vidi sve komentare

Najčitanije iz sekcije Moda