Sindi Kraford u top izdanju: U čast 8. martu osvijetlila čuvenu zgradu - Vijesti.me
POSVEĆENA DOBROTVORNOM RADU

Sindi Kraford u top izdanju: U čast 8. martu osvijetlila čuvenu zgradu

Manekenka i glumica koja ima 54 godine, izgledala je odlično u plavim farmerkama, bijeloj košulji i blejzeru maslinaste boje

Sidni Kraford na svečanosti osvjetljavanja Empajer Stejt Bildinga
Sidni Kraford na svečanosti osvjetljavanja Empajer Stejt Bildinga (Foto: Instagram)

U nedelju, 8. marta, biće širom svijeta obilježen Međunarodni dan žena. Supermodel  Sindi Kraford je ranije počela proslavu tako što se pridružila svečanom osvjetljavanju Empajer Stejt Bildinga u Njujorku. Obično obasjana bijelim svjetlom, u utorak je zgrada bila plava kako bi bila odata počast Danu žena i neprofitnoj organizaciji 'Delivering Good".

Sindi Kraford
Sidni Kraford(Foto: Instagram)

Manekenka i glumica koja ima 54 godine, izgledala je odlično u plavim farmerkama, bijeloj košulji i blejzeru maslinaste boje, piše dailymail.com. Dodala je sunčane naočare 'Oliver Peoples', a kompletan stajling bio je zaokružen bijelim kaputom i torbom u istoj boji. 

Sindi Kraford
Sidni Kraford(Foto: Instagram)

Sindi se posljednih sedmica bavila svojim dobrotvornim projektima promovišući  partnerstva sa organizacijim 'American Cancer' i Crvenim  kako bi podstakla ljude da daju krv.

Kada je imala devet godina, Sindi Kraford je izgubila brata Džefa, koji je imao tri godine i bolovao od leukemije. Otkad je postala slavna, ona je  glasni pobornik pedijatrijskih istraživanja raka. Sindi predlaže zajedničku kampanju neprofitnih organizacija "Daj krv da bi dao vrijeme" kako bi podigla svijest o važnosti davalaca krvi za pacijente oboljele od raka. "Mislim da se često osećamo nemoćni, a to je nešto jednostavno što svako može da urad", objasnila je. 

Sindi  takođe daje podršku 'Charity: Water',  neprofitnoj organizaciji koja pomaže u snabdijevanju vodom za piće.