Zvanično najljepša Crnogorka se sprema za izbor: Pogledajte promo fotografije - Vijesti.me
USAVRŠAVA JEZIKE, VOLONTIRA...

Zvanično najljepša Crnogorka se sprema za izbor: Pogledajte promo fotografije

"Očekuju me putovanja na kojima ću promovisati našu zemlju”

Tea Babić, zvanično najljepša Crnogorka koja će učestvovati  na izboru za Mis svijeta 2017,  u Beogradu je napravila set fotografija za promotivnu kampanju ovog takmičenja. Boravak u Srbiji iskoristila je i za druženje sa  mis te zemlje, ali i upoznavanje sa zvanično najljepšom Beograđankom, a utiske je podijelila u razgovoru za “Vijesti”.

“Dio fotografija je rađen za moju predstojeću kampanju, a dio za takmičenje Mis svijeta. Oficijelne fotografije biće objavljene na njihovoj stranici, gdje će pratioci imati uvid u prijavljene kandidatkinje kao i mogućnost Internet glasanja kada za to dođe vrijeme”, pojasnila je Babić, a zatim se osvrnula na period koji je provela družeći se sa srpskim misicama.

Tea Babić
Tea Babić

“Mis Srbije Anđelija Rogić i mis Beograda Tijana Kušljić bile su  divni domaćini. Iskoristile su priliku da mi pokažu novoizgrađenu muzičku fontanu na Slaviji, kao i novi izgled Obilićevog venca”, pohvalila se ona.

“Anđeliju sam upoznala prilikom posjete Beču, gdje smo prisustvovale Svetosavskom balu. Za to kratko vrijeme smo se zbližile i drago mi je što ćemo zajedno ići na takmičenje”, istakla je ona, a zatim otkrila i da je dobila poziv da bude gošća izbora za mis srpske prijestonice. “Biće mi zadovoljstvo da za promjenu vidim kako to izgleda iz druge perspektive, kada nisam učesnica”, uz osmijeh navodi Babić.

Tea Babić
Tea Babić

Na pitanje kako teku pripreme za izbor za Mis svijeta, koji će se održati u Kini, ona je kazala da je zadovoljna dosadašnjim rezultatima. “Radim na sebi, usavršavam jezike, volontiram u organizaciji NVU 'Staze' za djecu sa smetnjama u razvoju. Očekuju humanitarni događaji, rad na talentu sa kojim ću se predstaviti, putovanja na kojima ću promovisati našu zemlju, snimanje videa o Crnoj Gori  i još mnogo toga”, nagovijestila je Babić. 


Najčitanije iz sekcije Moda