Kako dolazak jeseni utiče na naš organizam?

Kako bi naš organizam bio spreman za borbu sa mnogim infekcijama, od velike važnosti je pravilna ishrana i unos vitamina u toku cijele godine. Osim ishrane, preporučuju se i prirodni dodaci ishrani. Jedan od takvih prirodnih dodataka je i Strath

20238 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

U posljednjih nekoliko dana bili smo svjedoci naglih temperaturnih promjena čiji smo uticaj osjetili na sopstvenoj koži. Umor, pospanost, glavobolja su samo neki od simptoma sa kojima su se mnogi od nas susreli.

Česte promjene vremena, karakteristika perioda koji je pred nama, u velikoj mjeri utiču na naš organizam. S dolaskom jeseni, počinje sezona prehlade i gripa, a ove godine tu je i rizik zaraze koronavirusom. Dakle naš imuni sistem je na udaru i zato moramo biti obazrivi.

Kako bi naš organizam bio spreman za borbu sa mnogim infekcijama, od velike važnosti je pravilna ishrana i unos vitamina u toku cijele godine. Osim ishrane, preporučuju se i prirodni dodaci ishrani. Jedan od takvih prirodnih dodataka je i Strath.

Strath je plazmolizirani biljni kvasac švajcarskog kvaliteta. Prema kliničkim istraživanjima, Strath utiče na značajno smanjenje simptoma povezanih sa slabijim imunitetom koji se povezuje sa sezonskim infekcijama, poput gripe i prehlade.

U specifičnom postupku proizvodnje, ćelijama kvasca se dodaje više od 50 odabranih ekstrakata ljekovitih biljnih vrsta što rezultira nastankom konačnog prirodnog proizvoda jedinstvenog sastava. Zbog toga Strath predstavlja pravu malu riznicu hranjivih nutrijenata, aminokiselina, vitamina i minerala.

Ovaj jedinstven proizvod ne izaziva nikakve nuspojave i odlično se uklapa u koncept zdravog načina života.

Strath plazmolizirani biljni kvasac, u obliku tableta ili kao tečni dodatak ishrani, u svim bolje snadbjevenim apotekama u Crnoj Gori.

Za više informacija o Bio-Strath AG proizvodima možete dobiti od predstavnika kompanije Altmed, pozivom na broj: 068052888 ili slanjem mail-a na adresu: info@altmed.me.