Najsavremenija laserska hirurgija u Poliklinici Konzilijum

Najsavremeniji laser za minimalno invazivne i bezbolne procedure koje remete svakdnevnicu i redovan život je sada u Konzilijumu. Za što brži i bezbolniji oporavak Poliklinika Konzilijum je obezbijedila tehnologiju najboljeg kvaliteta za kompletnu populaciju.

32140 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Poliklinika Konzilijum
Foto: Poliklinika Konzilijum

Tim vrsnih ljekara će brinuti kako o zdravlju tako i o što bezbolnijoj intervenciji i oporavku za svakog od nas. Sve laserske procedure će se obavljati na istoj adresi samo sa proširenim prostornim i tehnološkim kapacitetima, a naša briga je brz oporavak, komfor i cjelokupna usluga na jednom mjestu.

Laserska hirurgija predstavlja savremeni način hirurškog liječenja brojnih bolesti uz pomoć laserskog snopa, a kada je riječ o proktologiji najčešće se misli na laserske operacije hemoroida, perianalnih fistula i pilonidalnih sinusa.

Poliklinika Konzilijum
foto: Poliklinika Konzilijum

Kada je riječ o laserskoj intervenciji hemoroida, perianelnih i pilonidalnih fistula neke od prednosti ovog postupka su: nema klasične rane u predjelu analnog kanala i perianalne regije pa tako ni značajnijeg postoperativnog bola, radi se o jednoj vrsti minimalno-invazivne procedure što podrazumijeva poštedu okolnih struktura, nema ni otvorene ni zatvorene rane u toj regiji pa samim tim ni često dugotrajnih previjanja, nema postoperativnog bola, estetski ishod operacije je neuporedivo bolji i povratak svakodnevnim aktivnostima je neuporedivo brži nego nakon klasične.

Poliklinika Konzilijum
foto: Poliklinika Konzilijum

Obučeni i za najkomplikovanije operacije ljekari sa dugodišnjim iskustvom će uputiti o preoperativnoj pripremi, postupku intervencije i oporavku. Koristeći najsavremenije metode, uključujući i lasersku terapiju, naši stručnjaci pružaju brzo olakšanje i dugoročne rezultate. Zaboravite na dugotrajne procedure i bolne postupke, oporavak i povratak svakodnevnim aktovnistima je znatno brži.

Da zdravlje bude na prvom mjestu!

POLIKLINIKA I BOLNICA KONZILIJUM- LIDER ZA ZDRAV I KVALITETAN ŽIVOT.

Informacije i zakaziivanje: 020/ 650-660 I 067/650-670

Skadarska broj 2.