Veliki proljetni popust na transplantaciju kose u VatanMed klinici - Uskoro i u Crnoj Gori

Proljeće je vrijeme obnove, buđenja prirode, a zašto ne, i buđenja vaše nove kose! U VatanMed klinici, radujemo se što možemo biti vaš partner u tom putovanju prema zdravoj, bujnoj novoj kosi na vašoj glavi.

5652 pregleda 0 komentar(a)
Foto: VatanMed
Foto: VatanMed

Od 11. do 17. marta, najpoznatija i najbolje ocjenjena klinika za transplataciju kose na Balkanu nudi odličan popust od 200 eura na zahvat transplantacije kose! Ako želite vratiti svoju izgubljenu kosu zahvatom koji je završen za samo nekoliko sati popunite formu ispod i ostvarite svoju želju! Nakon što popunite formu, dobit ćete promo kod u vrijednosti od 200 eura koji možete iskoristiti prilikom zakazivanja transplantacije kose u bilo kojoj od klinika VatanMed!

Zašto odabrati VatanMed BiH za vašu transplantaciju kose?

Stručnost i iskustvo: VatanMed tim ima bogato iskustvo i stručnost u području transplantacije kose.

Napredne tehnike: VatanMed koristi najnovije tehnike i tehnologiju kako bi osigurali najbolje rezultate.

Individualni pristup: Svaki pacijent je jedinstven, stoga VatanMed uposlenici svakom pacijentu pristupaju individualno kako bi postigli najbolje rezultate.

Zadovoljni klijenti: Rrezultati govore sami za sebe - zadovoljni klijenti su VatanMedov najveći uspjeh! Hiljade zadovoljnih klijenata ispričali su svoje priče o uspješnom zahvatu i povratku kose.

Visoka ocjena: VatanMed reputacija je izgrađena na povjerenju i zadovoljstvu pacijenata, što se odražava i na visokim ocjenama na Trustpilotu i Googleu.

Transplantacija kose - Najćešća pitanja i odgovori

Koliko traje oporavak nakon transplantacije kose?

  • Većina ljudi može se vratiti uobičajenim aktivnostima unutar 2 do 5 dana nakon zahvata. Potpuni oporavak i rast nove kose može trajati od 6 mjeseci do godine dana.

Je li transplantacija kose trajno rješenje?

  • Da, transplantirana kosa obično se smatra trajnim rješenjem jer se folikuli kose koji su otporni na ćelavost premještaju na područja gdje je kosa rijetka ili je nema.

Koje su moguće nuspojave ili rizici?

  • Nuspojave mogu uključivati crvenilo, oticanje, malu količinu krvarenja na mjestima gdje je kosa uzeta ili transplantirana, privremenu gubitak osjeta na tretiranim područjima. Većina nuspojava je privremena.

Koliko košta transplantacija kose?

  • Cijena transplantacije kose može varirati ovisno o broju transplantiranih folikula kose, tehnici transplantacije, ugledu klinike i lokaciji. Na tržištu je mnogo klinika koje nude usluge presađivanja kose ali kada birate na kojoj ćete raditi zahvat obratite pažnju na sigurnost, ugled i tradiciju klinike. VatanMed je po tom pitanju siguran izbor jer posluje 17 godina u 22 zemlje na svijetu.

Je li transplatacija kose rezervisana samo za muškarce?

  • Ne, transplantacija kose nije rezervisana samo za muškarce; žene također mogu biti kandidati za ovaj zahvat. Kod žena je naročito popularna DHI metoda koja ne zahtjeva šišanje kose.
VatanMed
foto: VatanMed

VatanMed nastavlja ekspanziju

Zahvat transplantacije kose uskoro će biti pristupačniji i građanima Crne Gore .

"Kako VatanMed nastavlja rasti i razvijati se, s ponosom gledamo na ekspanziju koju doživljavamo u ovom trenutku. Naša posvećenost pružanju vrhunskih usluga u području transplantacije kose i estetske medicine odjeknula je među našim klijentima, vodeći nas ka novim horizontima. S uzbuđenjem najavljujemo skoro otvaranje naše nove klinike u Crnoj Gori, što je korak koji ne samo da odražava našu rastuću prisutnost na međunarodnom tržištu, već i našu predanost da budemo dostupniji našim klijentima širom svijeta. Ovo je novo poglavlje za VatanMed, i zahvaljujemo se našoj zajednici klijenata i zaposlenika na neprestanoj podršci koja čini ovakav rast mogućim." kazao je Uğur Öztürk osnivač kompanije VatanMed.

Za više informacija, posjetite web stranicu VatanMed ili kliniku kontaktirajte direktno.

Brojevi telefona dotupni za kontakt putem VIbera ili WhatsAppa: +38762601444, +38761177333 , +38761250020.

Kliniku možete kontaktirati i putem Instagrama ili Facebooka.

Fascinantne promjene po pitanju frizure klijenata klinike VatanMed možete vidjeti i na Instagram i Facebook stranici.