Policija je jedva spriječila Šmajhela da dođe do uništenog helikoptera

Britanski mediji prenose da je danski golman krenuo ka mjestu nesreće, čim je vidio da je helikopter pao, jer je pretpostavljao da se u njemu nalazi predsjednik sa kojim je bio u izuzetnim odnosima
53 pregleda 0 komentar(a)
šmajhel, Foto: Reuters
šmajhel, Foto: Reuters
Ažurirano: 01.11.2018. 16:15h

Kasper Šmajhel je bio svjedok tragedije u kojoj je život izgubio Višaj Šrivadanapraba, vlasnik Lestera, a policija je morala da ga zaustavlja i spriječi da ne pritrči u pomoć nastradalima u padu helikoptera.

Britanski mediji prenose da je danski golman krenuo ka mjestu nesreće, čim je vidio da je helikopter pao, jer je pretpostavljao da se u njemu nalazi predsjednik sa kojim je bio u izuzetnim odnosima.

"Skaj sports" navodi da ga je policija jedva zaustavila.

"Ne mogu da iznosim detalje, ali Kasper je bio tu, blizu... Pogođen je, tužan je... Svi smo u stanju šoka", rekao je trener Lestera Klod Puel.

Šmajhel se u emotivnom pismu oprostio od tajlandskog biznismena...

"Ne znaš kako će mi nedostajati da dođeš pred trening iznenada i da pričamo o nečemu ili ni o čemu. Upijao sam svaku tvoju riječ, uživao sam u tvom društvu. Svi smo uživali da provodimo vrijeme s tobom, da slušamo tvoj zarazni smijeh... Čast mi je što sam bio dio tvoje sportske vizije i što si vjerovao u mene. Najveća mi je čast što sam bio mali dio tvog života", napisao je Šmajhel.

Bonus video: