Izvor blizak klubu potvrdio: Vlasnik Lestera bio u helikopteru sa četiri osobe

Policija grada Lestera saopštila je danas da će istragu pada helikoptera nastaviti i narednih nekoliko dana te apelovala na englesku javnost da ima strpljenja
124 pregleda 0 komentar(a)
Vičaj Šrivadanapraba, Foto: Reuters
Vičaj Šrivadanapraba, Foto: Reuters
Ažurirano: 28.10.2018. 17:27h

Vlasnik Lester sitija Višaj Šrivadanapraba, jedan je od pet osoba koje su bile u helikopteru koji se juče srušio i eksplodirao nedaleko od stadiona King Power, potvrdio je za agenciju Rojters izvor blizak klubu.

Pored vlasnika Lestera i jedne identifikovane osobe u helikopteru su se nalazila i dva pilota kao i još jedna osoba čiji se identitet ne zna, kazao je neimenovani izvor.

Još uvijek nema potvrde da je bilo ko preživio pad helikoptera.

Policija grada Lestera saopštila je danas da će istragu pada helikoptera nastaviti i narednih nekoliko dana te apelovala na englesku javnost da ima strpljenja.

Vičaj, otac četvoro djece i osnivač duty-free giganta King power International, omiljena je ličnost među navijačima engleskog kluba nakon što je 2016. uprkos svim prognozama klub predvodio do naslova šampiona Premijer lige.

Na Tajlandu, zvaničnici King Powera su kazali da ne mogu komentarisati navode da li je Vičaj bio u helikopteru koji je izgubio kontrolu ubrzo po uzlijetanju, sat vremena nakon jučerašnjeg meča Lestera. Helikopter se srušio na parkingu, nekoliko desetina metara od stadiona.

Ni klub se još uvijek nije oglašavao.

Iako su se u engleskim medijima pojavile informacije da je i menadžer Lestera Klod Puel bio u helikopteru, izvor agencije Rojters je te navode demantovao.

Veliki broj navijača bivšeg engleskog prvaka okupio se danas u krugu stadiona kako bi odali poštu nastradalima u nesreći.

Bonus video: