Dirljiv oproštaj od vlasnika Lestera: Čast mi je što sam bio mali dio tvog života

"Svi znamo šta si uradio za klub, ali nikada nisi isticao tvoju beskrajnu pomoć bolnicama, humanitarnim organizacijama... Bio si toliko posvećen da si išao do ekstremnih granica. Imao si ljubav za sve, bez obzira ko su, odakle su... Divio sam ti se kao vođi, kao ocu i kao čovjeku", napisao je golman Lestera
146 pregleda 0 komentar(a)
šmajhel, Foto: Reuters
šmajhel, Foto: Reuters
Ažurirano: 29.10.2018. 10:10h

Smrt Višaja Šrivadanaprabe, vlasnika Lestera, duboko je potresla Kaspera Šmajhela.

Danski golman je u subotu veče, nakon pada helikoptera, u suzama posmatrao tragediju, a nakon što je zvanično potvrđeno da je tajlandski biznismen izgubio život poslao emotivnu poruku...

Šmajhel je naglasio da nikada u životu nije upoznao čovjeka kao što je bio Višaj.

"Svi znamo šta si uradio za klub, ali nikada nisi isticao tvoju beskrajnu pomoć bolnicama, humanitarnim organizacijama... Bio si toliko posvećen da si išao do ekstremnih granica. Imao si ljubav za sve, bez obzira ko su, odakle su... Divio sam ti se kao vođi, kao ocu i kao čovjeku", napisao je golman Lestera.

"Promijenio si fudbal zauvijek. Svima si dao nadu da je i nemoguće moguće - ne samo nama i našim navijačima, već svim navijačima i sportistima na svijetu. Mene si naučio da je sve moguće, dao si mi najvažniju životnu lekciju".

Šmajhel je napisao da mu je "srce slomljeno"...

"Ne znaš kako će mi nedostajati da dođeš pred trening iznenada i da pričamo o nečemu ili ni o čemu. Upijao sam svaku tvoju riječ, uživao sam u tvom društvu. Svi smo uživali da provodimo vrijeme s tobom, da slušamo tvoj zarazni smijeh... Čast mi je što sam bio dio tvoje sportske vizije i što si vjerovao u mene. Najveća mi je čast što sam bio mali dio tvog života", emotivno je zaključio Šmajhel.

Bonus video: