Glomazić: velika pobjeda; Kadija: Nismo nagrađeni za borbu i veliku želju

331 pregleda 1 komentar(a)
Zoran Glomazić, Foto: Milan Šapurić
Zoran Glomazić, Foto: Milan Šapurić
Ažurirano: 31.10.2018. 22:58h

Sutjeska je pred svojim navijačima protiv Dinamika stigla do četvrte pobjede (80:74) u ABA2 ligi, i trenutno je treća na tabeli ABA2 lige.

"Čestitke mojim igračima i publici. Za nas velika pobjeda. Ovjerili smo dobru igru protiv Vršca. Evidentna je bila velika želja i energija kod svih igrača. Kvalitet koji sam od njih tražio večeras sam dobio na parketu. Mislim da smo zasluženo dobili jednu kvalitetnu ekipu", rekao je Zoran Glomazić, trener Sutjeske.

Vladimir Đokić, trener Dinamika, kazao je da je utakmica u Nikšiću bila dobro, te da je odlučio "jedan šut i jedan skok u napadu".

"Tokom čitavog susreta smo imali problem da iskontrolišemo skok. Moja ekipa je igrala na momente dobro. Uspjeli smo da se vratimo, poveli smo i izgledalo je da prelamamo utakmicu ali smo zaboravili da zagradimo- primili smo trojku, izgubili loptu u napadu i to je bio kraj", rekao je Đokić.

Lovćen se borio žestoko u Sloveniji ali je na kraju poražen u gostima od lidera Primorske (77:74), koja je upisala i šesti trijumf u isto toliko mečeva.

"Izuzetno sam zadovoljan igrom mog tima. U nekim dijelovima utakmice smo bili bolji od Primorske, koja je bila apsolutni favorit prije meča. Čestitam mojim igračima na izuzetnoj borbi i velikoj želji. Šteta što na kraju nisu nagrađeni za to. Još jednom čestitam momcima na onome što su pokazali u ovom meču", rekao je Miodrag Kadija, trener Lovćena.

Bonus video: