Samo uz "Vijesti": Lavice opet napadaju Evropu!

Crnogorske rukometašice su 16. decembra u Beogradu pokorile Evropu, savladavši u nezaboravnom finalu šampionata Starog kontinenta Norvešku poslije dva produžetka. "Vijesti" u specijalnom dodatku podsjećaju na jedan od najvećih uspjeha u istoriji crnogorskog sporta
450 pregleda 1 komentar(a)
Crna Gora rukometašice, Foto: Beta/AP
Crna Gora rukometašice, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 21.11.2018. 14:26h

Povodom Evropskog prvenstva za rukometašice, koje se od 29. novembra do 16. decembra održava u Francuskoj, "Vijesti" u srijedu 28. novembra objavljuju specijalni poklon dodatak vezan za jednu od najuspješnih reprezentacija u istoriji Crne Gore.

Crnogorske rukometašice su 16. decembra u Beogradu pokorile Evropu, savladavši u nezaboravnom finalu šampionata Starog kontinenta Norvešku poslije dva produžetka. "Vijesti" u specijalnom dodatku podsjećaju na jedan od najvećih uspjeha u istoriji crnogorskog sporta.

O ambicijama, cilju, ali i željama crnogorskih rukometašica uoči predstojećeg Prvenstva u Francuskoj, za "Vijesti" govori selektor "zlatnih lavica" Per Johanson.

Odbrana je uvijek bila najjače oružje crnogorskih rukometašica, a njen posljednji bedem predstavljaju golmanke Marina Rajčić i Ljubica Nenezić. Specijalnu pažnju u ovom dodatku posvećujemo upravo tom segmentu, pa za "Vijesti" govore Marina i Ljubica, kao i njihov trener Novak Ristović.

Predstavljamo "zlatne lavice", a dajemo i detaljan prikaz njihovih protivnica u grupi - svjetskog prvaka Francuske, olimpijskog šampiona Rusije, te uvijek neugodne Slovenije.

Dajemo prikaz gradova domaćina, počev od Nansija, u kojem će Crna Gora igrati mečeve u grupi, pa do Pariza, gdje će u kultnom "Bersiju" biti odrigrano finale.

U specijalnom dodatku "Vijesti" možete pročitati i šta o šansama Crne Gore misle nekadašnje heroine našeg rukometa.

Sve o Evropskom prvenstvu za rukometašice čitajte 28. Novembra, na 32 strane u specijalnon dodatku "Vijesti".

Galerija

Bonus video: