Jadran protiv probuđene Mladosti

Novljani u Zagrebu jure treću pobjedu
74 pregleda 0 komentar(a)
filip gardašević, Foto: Savo Prelević
filip gardašević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 09.11.2018. 11:15h

Jadran Carine je odlično otvorio sezonu u regionalnoj A1 ligi, pobijedio je Primorac i Crvenu zvezdu, a onda i upisao očekivan poraz od Juga u Igalu.

Sada, u 4. kolu, slijedi još jedno veliko iskušenje - duel protiv Mladosti u Zagrebu, koji se igra večeras od 20.15 časova.

"Žapci" su jedna od dvije ekipe u ligi (uz splitski Jadran) sa maksimalnim učinkom poslije tri kola, čak su i savladali Jug u Dubrovniku i time jasno pokazali kakve su im ambicije.

Mladost se polako vraća na veliku scenu, učesnik je i Lige šampiona, što govori koliko Novljane čeka težak zadatak u bazenu na Savi.

"Mladost je veoma kvalitetna, pokazala je to igrama u Ligi šampiona i A1 ligi ove sezone. Ne možemo da prijetimo pred meč u Zagrebu, ali spremni smo da damo sve od sebe. Vidjećemo za kakav rezultat će to biti dovoljno", rekao je ljevoruki napadač Jadrana Filip Gardašević.

Jadranove šanse su manje i ako se zna da u glavnom gradu Hrvatske Vladimir Gojkovićne može da računa na povrijeđenog Đura Radovića, te Dragana Draškovića, koji je u prošlom kolu protiv Juga isključen s pravom zamjene i kažnjen je utakmicom neigranja.

Parovi A1 lige - danas: Jug - Jadran Split (19), Mladost - Jadran Carine (20.15); Subota: Primorac - Partizan (18), Šabac - POŠK (20), Crvena zvezda - Mornar (20.30).

A2 liga - subota: Zadar - Valjevo (18), Kopar - Kataro (19), Radnički - Medvešćak (19.30), Galeb - Solaris (20), Primorje - Vojvodina (20), Budva - Nais (20.15).

Bonus video: