Prilika za Đorđevića da se nametne, Kecojević adut za prolaz Ciriha

Četvorica crnogorskih igrača večeras će igrati u Ligi Evrope
72 pregleda 0 komentar(a)
Ivan Kecojević, Foto: Cirih
Ivan Kecojević, Foto: Cirih
Ažurirano: 24.11.2016. 09:57h

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo otkrio je juče na konferenciji za medije da će Zlatan Ibrahimović (36) i naredne sezone nositi dres „đavola”.

Šveđanin je ljetos potpisao jednogodišnji ugovor , a u njemu postoji opcija da se saradnja nastavi.

"Situacija je jasna, on ima ugovor godinu plus godinu, mi smo zadovoljni i iskoristićemo opciju da produžimo saradnju. Zlatan je srećan ovdje, posvećen je klubu i ovo je posljednji veliki izazov u njegovoj karijeri" rekao je Murinjo.

Ibrahimović je u dosadašnjem dijelu sezone postigao osam golova na 17 utakmica u svim takmičenjima.

"U formi sam, osjećam se svježe i dobro. Spreman sam za još jednu godinu", kazao je Ibra, koji je prije dva dana deseti put u karijeri izabran za igrača godine u Švedskoj.

Mančester junajted sa Ibrahimovićem igra večeras odlučujući duel u Ligi Evrope - mora da pobijedi Fejenord na „Old trafordu”, ukoliko želi u nokaut fazu.

Junajted je treći na tabeli grupe A dva kola prije kraja, sa bodom manje od Fejenorda i Fenerbahčea.

Još 23 utakmice 5. kola Lige Evrope igraju se večeras, a na teren će i crnogorski fudbaleri. Braga Nikole Vukčevića i Marka Bakića na gostovanju Gentu čuva 2. mjesto u grupi H, dok Zenit Luke Đorđevića, koji je već osigrao prvo mjesto, dočekuje Makabi iz Tel Aviva. Kecojevićev Cirih kod kuće protiv Viljareala igra odlučujući meč za prolaz.

Pošto je Zenit već o0bezbijedio prolazak u nkaut fazu za očekivati je da se Đorđević s aklupe preseli u prvi tim za šansu d ase nametne rumunskom stručnjaku Mirćei Lućeskuu. Ivan Kecojević je standardan u Cirihu, i biće adut svog tima protiv favorizoivane "žute podmornice".

Bonus video: