I dalje ne treniramo, iz kluba nam se niko ne obraća

Igrači su izdali novo saopštenje u kojem ističu da su opet izigrani od strane čelnika Jedinstva, ali i da su spremni da istraju u svojim namjerama
2 komentar(a)
Mladost - Jedinstvo, Foto: Luka Zeković
Mladost - Jedinstvo, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 14.11.2016. 20:06h

Fudbaleri Jedinstva su se opet obratili javnosti sa željom da pojasne kakva je situaciju u bjelopoljskom klubu.

Igrači su izdali novo saopštenje u kojem ističu da su opet izigrani od strane čelnika Jedinstva, ali i da su spremni da istraju u svojim namjerama.

"I dalje ne treniramo, jer ne da nam nije uplaćen dio dugovanja, već nam se niko nije ni obratio. Predsjednik je napisao obavještenje u kojem nas poziva da smo obavezni da svaki dan u 13 časova budemo na stadionu, ali nas je u to vrijeme na stadionu dočekao katanac!

"Jasno je da se troši veliko vrijeme, ali smo složni i odlučni da se bez novca ne vraćamo obavezama. Smatramo da su ljudi iz kluba postupili nekorektno, jer smo pokazali veliku profesionalnost radeći u nemogućim uslovima, a zauzvrat nismo dobili ništa. Ukoliko ni sada ne budemo isplaćeni, nećemo igrati protiv Budućnosti. Svjesni smo da najveću štetu trpi klub, ali jednostavno smo prinuđeni na ovaj korak zbog svoje egzistencije, jer se pojedinim igračima duguju tri, a nekima čak i četiri plate, uz naravno rate iz ugovora. Ljudima iz kluba poručujemo da smo složni, vjerujemo jedni drugima, tako da nema potrebe da nude novac i kapitenske trake, jer ćemo se vratiti obavezama ili svi ili niko", stoji u saopštenju igrača.

Bonus video: