Pato: Kad sam došao, Ronaldo mi je odmah pokazao primjerak "Plejboja"

"Kada sam stigao, sreo sam mnoge sjajne fudbalere. U svlačionici sam sjedio između Madinija i Ronalda, ispred mene je bio Kaka.
50 pregleda 0 komentar(a)
Pato, Foto: Reuters
Pato, Foto: Reuters
Ažurirano: 04.11.2016. 15:19h

Napadač španskog Viljareala, Alešandre Pato je za Foks Sport otkrio neke "pikanterije" tokom igranja za Milan...

"Kada sam stigao, sreo sam mnoge sjajne fudbalere. U svlačionici sam sjedio između Madinija i Ronalda, ispred mene je bio Kaka. Sjećam se da me je negdje na početku Ronaldo pitao da li bih želio da budem dio njegove grupe, pokazavši mi jednu kopiju "Plejboja", ili da, pak, budem u grupi sa Kakom, koji je u svlačionici držao dosta crkvenih stvari", prisjeća se Pato.

Pato je nosio dres Milana od 2007. do 2013. godine i na 117 utakmica je postigao 51 gol.

Kako kaže, brazilski fudbaler nikako ne može da zamisli Kineze na čelu Milana.

"Došao sam u Milan kada je bio u rukama Silvija Berluskonija i otišao kada je Milan bio njegov. Milan bez Berluskonija je drigačiji, ali će slika Milana biti uvijek onaj Bersluskonijeva. Milan mijenja mnogo stvari, ekipa polako dolazi do svoje igre. Žele da igraju sa samo italijanskim igračima u ekipi, ali sam siguran da će se Milan vratiti na stare staze uspjeha, iako svi znamo trenutku snagu Juventusa. Milan ima velike igrače, pratim ih, i vjerujem da će iduće sezone igrati u Evropi", dodao je Pato.

Bonus video: