Murinjo vratio Švajnštajgera u prvi tim

Sudeći prema fotografijama objavljenim u engleskim medijima, Bastijanu je i te kako prijao povratak u ekipu, jer se na njima vide izrazi zadovoljstva i sreće što opet konkuriše za najbolji tim
0 komentar(a)
Bastijan Švajnštajger, Foto: Www.ibtimes.co.uk
Bastijan Švajnštajger, Foto: Www.ibtimes.co.uk
Ažurirano: 31.10.2016. 14:00h

Doskorašnji kapiten fudbalske reprezentacije Njemačke Bastijan Švajnštajger prvi put ove sezone trenirao je s najboljim timom Mančester junajteda.

Jedan od najplaćenijih fudbalera „đavola” je do sada, odlukom menadžera Žozea Murinja, radio sa rezervnim timom, ali i odsustvovao zbog privatnih obaveza, poput dolaska u Beograd na košarkašku utakmicu između Partizana i ljubljanske Olimpije.

Sudeći prema fotografijama objavljenim u engleskim medijima, Bastijanu je i te kako prijao povratak u ekipu, jer se na njima vide izrazi zadovoljstva i sreće što opet konkuriše za najbolji tim.

Iskusni, 32-godišnji vezista ponovo je u konkurenciji za utakmice u Premijer ligi, ali ga neće biti u Ligi Evrope, jer ga Murinjo nije uvrstio na spisak od 27 registrovanih fudbalera.

On je na ljeto 2015. godine došao na „Old traford” kao veliko pojačanje iz minhenskog Bajerna i prošle sezone je odigrao 31 utakmicu, uprkos problemima sa povredama.

Bonus video: