Telekom i FSCG nastavili saradnju

"Ponosni smo što Crnogorski Telekom, jedna od najvećih kompanija u Crnoj Gori, nastavlja saradnju sa FSCG. Želimo i ove godine da opravdamo dugogodišnje partnerstvo još boljim rezultatima", rekao je predsjednik FSCG Dejan Savićević
2 komentar(a)
Dejan Savićević, Foto: Zoran Đurić
Dejan Savićević, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 05.10.2016. 12:10h

Crnogorski Telekom i Fudbalski savez Crne Gore (FSCG) produžili su saradnju na još godinu.

To je deveta sezona zaredom kako je Crnogorski Telekom zlatni sponzor reprezentacije Crne Gore i generalni sponzor Prve crnogorske fudbalske lige koja će i ove sezone nositi ime Telekom 1.CFL.

Ugovor o nastavku saradnje potpisali su izvršni direktor Crnogorskog Telekoma Milija Zeković i predsjednik FSCG Dejan Savićević.

Zeković je članovima reprezentacije i rukovodstvu FSCG poželio uspješnu sezonu, uručivši Savićeviću simbolično “desetku” povodom 10 godina "T" Brenda u Crnoj Gori i nastavka dobre saradnje.

"Pred nama je još jedna zajednička sezona, za koju vjerujemo da će biti veoma uspješna. Želimo da vas prate pobjednički duh i dobra timska energija, koju Telekom prepoznaje i podržava od samog početka. Već godinama ulažemo u crnogorski sport i velika nam je čast biti uz nacionalni fudbalski tim i dalje. Vjerujemo da će reprezentacija nakon uspješnog starta održati pozitivan duh i nastaviti da ostvaruje zapažene rezultate", rekao je Zeković.

Savićević je istakao zadovoljstvo zbog nastavka saradnje.

"Ponosni smo što Crnogorski Telekom, jedna od najvećih kompanija u Crnoj Gori, nastavlja saradnju sa FSCG. Želimo i ove godine da opravdamo dugogodišnje partnerstvo još boljim rezultatima", rekao je on.

Bonus video: