Đorđević: Osjećam se kao džoker Zenita

1 komentar(a)
Luka Đorđević, Foto: Fc-zenit.ru
Luka Đorđević, Foto: Fc-zenit.ru
Ažurirano: 16.09.2016. 08:05h

Kada fudbalska ikona, rumunski trener Mirćea Lućesku kaže da nikada u bogatoj i dugačkoj kariejri nije prisustvovao tako uzbudljivoj utakmici treba mu vjerovati, a njegov Zenit je nakon nevjerovatnog preokreta slavio protiv Makabija iz Tel Aviva sa 4:3 u 1. kolu grupne faze Lige Evrope. Jedan od junaka preokreta od 3:0 do 3:4, bio je Budvanin Luka Đorđević koji je glavom postigao pobjedonosni gol na isteku prvog minuta sudijske nadoknade.

"Dokazali smo da je sve moguće. Bilo je teško nakon što smo gubili sa 3:0, ali nas je postignuti gol natjerao da vjerujemo da možemo. Uz to se nadovezalo i isključenje igrača Makabija i mi smo posao doveli do kraja", kazao je Đorđević.

A isključenje Elazara Dase desilo se zbog starta sa leđa nad našim internacionalcem, koji je utakmicu počeo od 61. minuta.

"Jako sam iscrpljen, ali ne fizički. Razlog tome je emocionalne prirode. Jako sam srećan zbog pobjede, ali sada idemo dalje i nastavlajmo da vrijedno radimo.

Đorđević je naglasio da gol za pobjedu nikada neće zaboraviti.

"Znao sam da će Žulijano ubaciti kada je sa lopštom na krilu. Ušao sam u šesnaesterac a na sreću Žulijano je dao odličan pas. A za svakog igrača je, najbolje što može da se desi, da postigne gol za pobjedu. Meni je to uspjelo već dva puta ove sezone a nadam se da će još biti takvih golova. U ovom renutku osjećam se kao džoker Zenita", zaključio je Đorđević.

Bonus video: