NEVJERNI TOMA

Tores sumnja da je Simeone skratio ugovor

1 komentar(a)
Fernando Tores, Foto: Reuters
Fernando Tores, Foto: Reuters
Ažurirano: 08.02.2019. 20:15h

Fudbaler Atletiko Madrida Fernando Tores odbacio je danas navode da je trener Dijego Simeone skratio ugovor sa klubom.

Španski mediji su prenijeli da je Simeone pregovarao sa upravom Atletika o skraćenju ugovora, pa bi sa "Visente Kalderona" mogao da ode 2018. godine, a ne 2020.

"To je pretpostavka koja nije realna. Budimo realni, tek je prošao jedan mjesec u novoj sezoni, a ovo je veoma važna godina za nas. Želimo da se razvijamo poslije veoma dobre prošle sezone i komplikovanog finala (Lige šampiona). Neće nas omesti razmišljanje o tome šta bi moglo da se dogodi za devet mjeseci ili godinu. Nećemo sebi da pravimo prepreke. Uopšte ne znam da li su ti izveštaji tačni", rekao je Tores, prenijeli su španski mediji.

Simeone je trener Atletika od decembra 2011. godine. Osvojio je šampionsku titulu u sezoni 2013/2014 i dva puta je predvodio ekipu do finala Lige šampiona u kojima je izgubila od gradskog rivala Reala. Simeone je poslije poraza iz prošle sezone najavio mogućnost odlaska, pošto je u zategnutim odnosima sa upravom kluba.

"On je tada rekao šta misli, nikada nije pogrešno kada govorite iz srca. Svi smo veoma srećni što je odlučio da ostane, on je osnovna baza ovog tima Atletika", rekao je Tores.

Jedan od najboljih igrača Atletika Antoan Grizman nedavno je produžio ugovor sa madridskim klubom, tek pošto ga je Simeone uvjerio da će ostati na "Visente Kalderonu".