Zeta pobijedila Grbalj

0 komentar(a)
Zeta - Grbalj, Foto: Zoran Đurić
Zeta - Grbalj, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 21.08.2016. 17:09h

Tri kola, dvije pobjede i remi za drugo mjesto na tabeli - Zeta u ovom trenutku ima mnogo razloga za zadovoljstvo.

Posljednji pozitivan rezultat u nizu Golubovčani su upisali kao domaćini na stadionu pod Goricom - nakon preokreta je savladan Grbalj rezultatom 2:1.

"Možda smo mogli ubjedljivije da slavimo, ali pobijedili smo kvalitetnu ekipu sa izuzetnim pojedincima. Jako je teško probiti njihov čvrsti defanzivni blok i doći do preokreta. Primili smo gol zbog lošeg ponašanja u živom zidu, ali smo do pauze smogli snage da izjednačimo, a potom potpuno zasluženo slavimo", rekao je trener Zete Dejan Vukićević.

Ilija Tučević je u 25. minutu iz slobodnog udarca donio prednost gostima iz Radanovića, a Zeta je reagovala 10 minuta kasnije kada je pogodio Luka Klikovac.

U drugom poluvremenu napad Zete je pojačao Šaleta Kordić i ispostavilo se da je to bila kapitalna izmjena Vukićevića. Mladi napadač je zatresao mrežu Grblja u 76. minutu nakon akcije Klikovca i Miloša Krkotića.

"Prvo poluvrijeme je bilo dosta dobro. Poveli smo, ali primili gol iz sumnjive pozicije. U drugom smo napravili niz grešaka kod primljenog pogotka, probali smo sa dva napadača da se vratimo, ali nismo uspjeli", istakao je trener Grblja Miljan Radović.

Bonus video: