Zeta - Mladost: Golubovčani imaju veliki motiv protiv šampiona

2 komentar(a)
Mladost - Ludogorec, Foto: Filip Roganović
Mladost - Ludogorec, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 07.08.2016. 08:46h

Vjerovatno najzanimljiviji duel prve runde crnogorskog prvenstva igra se na stadionu pod Goricom - formalni domaćin Zeta igra protiv aktuelnog šampiona Mladosti.

Golubovčani, koji neće jedno vrijeme igrati na Trešnjici zbog renoviranja terena, žele da im se ne ponove prethodne sezone kada su se borili za opstanak, a odlično odrađen prelazni rok garantuje da bi Zeta ove sezone mogla da igra mnogo važniju ulogu u borbi za vrh.

"Mladost je šampion i nama je motiv više. Svi žele pozitivan start. Iza nas su odlične pripreme, imamo kvalitetan tim i očekujem da ove sezone Zeta igra ozbiljnu ulogu na domaćoj sceni. Biće teško protiv Mladosti, ali imamo svoje adute", rekao je Aldin Adžović.

A Mladost? Prvak je nepoznanica, doveo je 13 novih igrača, dueli sa Ludogorecom u Ligi šampiona nisu mogli da daju realnu sliku koliki potencijal ima tim Nikole Rakojevića.

"Biće tu makar pet ili šest novih igrača. Tek nakon trećeg ili četvrtog kola moći ću da vidim šta u stvari mogu da očekujem od svoje ekipe. Na ruku nam ne ide ni raspored na startu prvenstva, ali to ne možemo da promijenimo i moramo da igramo što bolje možemo", istakao je Rakojević, čiji tim u narednom kolu gostuje u Nikšiću.

Rakojević cijeni Zetu:

"Zeta je uradila dobar posao u prelaznom roku i vidim je kao jednog od favorita . Zbog toga očekujem da ova utakmica izazove veliko interesovanje", kazao je Rakojević.

Bonus video: