Za pehar se nadmeće 27 ekipa

Revijalnim duelom prvaka Crne Gore u futsalu, ekipe Vojske Crne Gore i sastava igrača iz sjevernih opština, koja je završena neriješenim rezultatom 3:3, u Murini je počelo 18. izdanje memorijalnog turnira u futsalu, "Nikada vas nećemo zaboraviti - Murino 2016"
67 pregleda 0 komentar(a)
Murino, Foto: Zoran Knežević
Murino, Foto: Zoran Knežević
Ažurirano: 03.08.2016. 17:48h

Revijalnim duelom prvaka Crne Gore u futsalu, ekipe Vojske Crne Gore i sastava igrača iz sjevernih opština, koja je završena neriješenim rezultatom 3:3, u Murini je počelo 18. izdanje memorijalnog turnira u futsalu, "Nikada vas nećemo zaboraviti - Murino 2016".

U 18. izdanju najvećeg večernjeg turnira na sjeveru Crne Gore, za pehar pobjednika ove godine nadmetaće se 27 ekipa.

"Odziv je i ove sezone na nivou očekivanog, jer tradicionalno učestvuje od 25 do 30 ekipa. Prezadovoljni smo podatkom što turnir u Murini ne gubi na popularnosti, a razlog je tradicionalni fer-plej i svaki od učesnika poštuje činjenicu da se igra u pomen šest žrtava NATO bombardovanja ove varošice. Poput prethodnog izdanja, i ovogodišnji turnir će se igrati u novoizgrađenom Sportskom centru na Murini. Takmičenje po grupama počinje večeras od 20,30 sati, a finale očekujemo da će se odigrati 20. avgusta. Trofej brani ekipa SNP Berane", kazao je direktor organizatora, NVO Nikada vas nećemo zaboraviti, Zoran Knežević.

Poput prethodnih godina i ove će umijeće mnogobrojnoj publici prikazivati lokalne i ekipe od Podgorice, preko Kolašina, Bijelog Polja, Berana, do susjednih opština Andrijevice i Gusinja.

"Sastavi ekipa garancija su dobrim utakmicama, i sigurni smo da će publika opet masovno ispratiti ovaj najveći sportski događaj u opštini Plav. Želimo da zahvalimo i sponzorima i pojedincima bez kojih ne bi mogli organizovati takmičenje. To su podgorička NVO Čovjekoljublje, te firme HPM (Kozmetiks), Uni Monte, KO-DE i stomatološka ordinacija Venco Mićović, nikšićko Stambeno doo i Dekoriva, Dela Maris (Bijelo Polje, poslovna jedinica Murino), murinski kafe-bar Laguna, ćevabdžinica "Maka" iz Plava, i Dražen Paunović", zaključio je Knežević.

Bonus video: