Crnogorska djeca će učiti na kampu Real Madrida

Broj učesnika je ograničen na 150, a kotizacija iznosi 250 eura. Prijave za kamp se primaju putem sajta www.frmclinicsmontenegro.com
264 pregleda 2 komentar(a)
Zlatko Marić i Željko Petričević
Zlatko Marić i Željko Petričević
Ažurirano: 08.07.2016. 20:55h

Najveći svjetski klub stiže u Crnu Goru - Real Madrid će od 19. do 23. avgusta na stadionu Mladosti, uz pomoć Glavnog grada, održati kamp za dječake i djevojčice uzrasta od sedam do 17 godina, a vodiće ga treneri mlađih kategorija slavnog kluba.

Menadžer Real Madrid fondacije za Balkan, Zlatko Marić, kazao je da je ona osnovana 1997. godine.

"Klinika je predviđena za obuku mladih igrača, kao i trenera u lokalnim klubovima. Trenere koji će raditi na kampu izabraće tehnička komisija Akademije i Fondacije Real Madrid", rekao je Marić na promociji u restoranu "Leonardo".

Broj učesnika je ograničen na 150, a kotizacija iznosi 250 eura. Minimum 12 najboljih će steći pravo da odu u trening kamp Real Madrida, Valdebebas, i tamo provedu pet dana na treninzima. Tokom kampa će se dnevno trenirati sat i 45 minuta.

Koordinator fondacije za Crnu Goru je Željko Petričević, dugogodišnji sportski direktor RK Lovćen.

"Moj sin je nedavno učestvovao na kampu Reala u Hrvatskoj i pitao sam se zašto mi to ne bismo organizovali u Crnoj Gori. Vidimo puno djece po Podgorici, Cetinju, Budvi..., koja nose dresove Reala, Čelsija, Barselone i ostalih klubova. Želimo da se i naša djeca tih četiri-pet dana, sa trenerima Reala, osjećaju dijelom najvećeg kluba na svijetu", rekao je Petričević.

Prijave za kamp se primaju putem sajta www.frmclinicsmontenegro.com.

Bonus video: