Huanfran se zahvalio navijačima na podršci

"Tražio sam od kluba da objavi ovo pismo na sajtu, kako biste svi znali kako se osjećam. Nikada neću zaboraviti vašu naklonost prema meni i kako ste me bodrili kada sam vas molio za oproštaj"
5 komentar(a)
Huanfran, Foto: Beta/AP
Huanfran, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 31.05.2016. 08:42h

Fudbaler Atletika iz Madrida Huanfran emotivnim pismom objavljenom danas na sajtu kluba zahvalio je navijačima na podršci poslije promašenog jedanaesterca u finalu Lige šampiona protiv Reala iz Madrida.

"Tražio sam od kluba da objavi ovo pismo na sajtu, kako biste svi znali kako se osjećam. Nikada neću zaboraviti vašu naklonost prema meni i kako ste me bodrili kada sam vas molio za oproštaj. Kada sam vidio da su moje suze pogodile hiljade navijača Atletika na stadionu pomoglo mi je da se izborim sa velikom tugom koju sam osjećao u tom teškom trenutku", navodi se u pismu Huanfrana objavljenom na sajtu.

Huanfran je u četvrtoj penal seriji pogodio stativu, a potom je Kristijano Ronaldo bio precizan sa 11 metara, te je Realu donio 11. trofej u Ligi šampiona.

On je zahvalio saigračima, stručnom štabu što su mu pomogli da preboli promašeni jedanaesterac.

"Pomogla mi je i podrška saigrača, trenera i svih ljudi koji čine ovu veliku porodicu. Želim da zahvalim svim koji vjeruju u nas i što su dokazali da je biti deo Atletika nešto posebno, drugačije, i da naše srce kuca jače od bilo kog drugog", napisao je Huanfran.

Huanfran je obećao navijačima da će Atletiko Madrid osvojiti trofej u Ligi šampiona.

"Prije dvije godine sam vam rekao da ćemo ponovo biti u finalu, a sada vam kažem da će Gabi, naš kapiten, prije ili kasnije podići trofej Lige šampiona, a mi svi zajedno ćemo ga proslaviti u Madridu. Napred, Atleti", zaključio je Huanfran.