Ranijerijev dvojnik spavao sa 26 žena otkada je Lester postao prvak

„Čim sam vidio rezultat sa 'Stamford bridža', uzeo sam kofer, paket prezervativa i krenuo na voz. Znao sam da je ovo previše dobra prilika da bih je ispustio”, priznao je Alan Aškroft za „San”
5 komentar(a)
Dvojnik Klaudija Ranijerija, Foto: Sun
Dvojnik Klaudija Ranijerija, Foto: Sun
Ažurirano: 15.05.2016. 10:56h

Britanski tabloid „San” je objavio nestvarnu priču, u kojoj je, ni kriv ni dužan, jedan od aktera Klaudio Ranijeri.

Alan Aškroft, koji neodoljivo podsjeća na Italijana, tvrdi da je spavao sa 26 žena u Lesteru za samo sedmicu otkada su „lisice” osvojile titulu prvaka Engleske.

Nezaposleni električar iz Glazgova je došao u Lester nakon remija Čelsija i Totenhema, koji je odlučio novog prvaka, i iskoristio to što liči na Ranijerija da se zabavi.

„Želim da se zna da nikada ne lažem žene. Nijednom nisam rekao da sam ja Ranijeri, one su same to pretpostavile, a ja ih ne ispravljam”, rekao je Aškroft.

Novinari „Sana” su i zadivljeni i šokirani poduhvatom Aškrofta, kojem su posvetili naslov „Ti prljava stara lisico”. On je objasnio kako je odlučio da iskuša sreću.

„Čim sam vidio rezultat sa 'Stamford bridža', uzeo sam kofer, paket prezervativa i krenuo na voz. Znao sam da je ovo previše dobra prilika da bih je ispustio”, priznao je Aškroft, a onda krenuo u prepričavanje lascivnih detalja, koje bi samo tabloid poput „Sana” mogao da objavi.

Bonus video: