Simeone više ne krije: Želim u Inter!

"Razgovaram redovno sa Havijerom Zanetijem telefonom i ne bojim se da kažem: jednog dana ću sigurno doći u Inter, jer me jako lijepe uspomene iz igračkih dana vežu za taj klub", rekao je Simeone za "Medijaset"
4 komentar(a)
Simeone, Foto: Reuters
Simeone, Foto: Reuters
Ažurirano: 27.04.2016. 09:53h

Dijego Simeone sve više priča o Interu, toliko da postaje jasno da će njegov naredni klub u karijeri biti upravo velikan iz Milana.

Italijanski mediji procjenjuju da će se to dogoditi narednog ljeta - kada Ćolo zaokruži ciklus u Madridu, a Robertu Manćiniju istekne ugovor sa "crno-plavima".

Realnost? Reklo bi se i više od toga...

"Razgovaram redovno sa Havijerom Zanetijem telefonom i ne bojim se da kažem: jednog dana ću sigurno doći u Inter, jer me jako lijepe uspomene iz igračkih dana vežu za taj klub", rekao je Simeone za "Medijaset".

Argentinac je više puta ponovio da bi u Italiji, nakon što je prije dolaska u Atletiko vodio Kataniju, mogao da trenira samo Inter i Lacio - timove za koje je igrao.

Lacio trenutno nije logična opcija, jer je renome kluba daleko ispod trenerskog koji je stvorio Simeone praveći čuda sa "kolćonerosima".

Bonus video: